Mededeling 03-05

Geplaatst door

Door een vraag van een lezer kwam bij mij op dat de verandering van toon in de berichten op de nieuwe aarde niet goed verklaarbaar is. Daarom een persoonlijk bericht van mij waarin ik hoop daar helderheid over te geven.

In het woord spiritueel vindt je terug het woord ‘spirit’, in het Nederlands de Geest. Nu gaat deze blog over spirituele groei en mijn pad daarin. Dat wil zeggen mijn zoektocht naar de Geest voorbij alle menselijke zaken.

Wanneer je begint op je pad dan ben je bezig met het bevrijden van je ziel en het loslaten van het ego. Of eigenlijk het meester worden over het ego. Wanneer de ziel vrij is, jouw hart vrij is, dan komt er ook een moment dat je wordt verenigd met de Geest. Het stuk van jou waaruit jouw ziel is voortgekomen. Wanneer je gaat samenwerken met de Geest dan zal je de Geest steeds sterker horen spreken.

In de dagberichten herken je mogelijk de aanwezigheid van de Geest. Want van de Geest  zijn de woorden die ik doorkrijg om geschreven te worden.

Vragen over dit onderwerp zijn welkom.

Vriendelijke groeten

Laura

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s