Schrijf je mee? een uitnodiging

Geplaatst door

Lieve lezer en loper van het innerlijke pad, op welke wijze je daar ook invulling aan geeft. Ik wil jou uitnodigen om je ervaringen te delen op het platform van de Nieuwe aarde. Waarom nodig ik je daartoe uit?

Omdat wij toegroeien naar een eenheidsbewustzijn, een gemeenschap waarin alles als een puzzel op zijn plek zal vallen. En iedereen heeft een waardevol stukje van die puzzel. Zo is het nu ook tijdens ons gezamenlijk ascensieproces. Ik schrijf over mijn eigen ervaringen, maar dat is maar een heel klein stukje van alle ervaringen en wijsheid die we samen opdoen. Alles wat jij leert en weet kan dienen als broodkruimel, als steun en inspiratie op het spoor van de mensen die achter jou komen. Daarom vraag ik jou.

Wil je meeschrijven?

Neem dan even contact met me op of stuur jouw artikel in voor review.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s