Ik ben ontwaakt. Wat nu?

Geplaatst door

Welkom op jouw spirituele pad. Je bent heel erg welkom, want wij zijn begonnen met een kleine groep en die groep groeit nog dagelijks. De groep spiritueel ontwaakte mensen zal blijven groeien tot hij de hele wereld omspant en iedereen zijn ontwakingsproces doorloopt. Ik zeg wij zijn begonnen, maar mijn ontwakingsmoment had ik pas in begin 2016 dus zo lang ben ik hier ook nog niet, er zijn mensen die reeds 30, 40, 50 jaar op hun pad zijn en daar anderen mee begeleiden. Dus ook ik ben een jonkje, in dit leven dan. Wat ik wel weet is dat ik heel mijn leven van jongs af aan al naar iets op zoek was, iets wat meer was dan dat je kon zien en aanraken. Ik ben dus altijd zoekende geweest.

Maar dit artikel gaat niet over zoeken, dit artikel gaat er vanuit dat je al gevonden hebt. Je bent vanaf dit moment namelijk geen spiritueel zoeker meer, maar een ontwaakt persoon. Iemand die weet wie hij is in essentie en daarom hoef je nooit meer te zoeken. Wat wel nodig is is dat je steeds met doorzettingsvermogen en wil terug blijft gaan naar de waarheid die je hebt gevonden in jezelf.

Daar zit je dan, terwijl je op dit moment het artikel leest, vers ontwaakt als een kuiken uit het ei gebarsten. Wat was dat ei? Alle valse ideeën die je had over wie je bent. Toen ik ontwaakte werd mij heel erg duidelijk, Laura Hamelink bestaat niet. Het is niks, het is een hoop ideeën die opeengestapeld zijn en dat tijdens mijn ontwaken als een kaartenhuis in elkaar is gestort. Ik zag dat achter de dunne sluier van ego een oceaan van Liefde was die Ik Ben. De ware essentie van mijn ziel, de Liefde van God. Op dat moment toen ik dat gewaar werd wilde ik niks liever dan Liefde zijn en heb ik mijn oude jas aan de wilgen gehangen. Geen Laura meer.

En nu even terug naar jou. Als je dit leest en denkt ja ik snap het, dan ben je waarlijk ontwaakt. En dat betekent voor jou dat er ook geen weg terug is, maar alleen nog een weg voorruit. Wat je ook tot dit ontwakingsmoment gebracht heeft, lijden of wanhoop of juist een hartverlangen tot ontdekken wie je bent, je mag er vanuit gaan dat God je heeft aangeraakt in je hart en dat je nooit meer hetzelfde zal zijn. Ik noem het eerste ontwakingsmoment de Gratie van God. Want jij wist dat je op zoek was maar niet waarnaar en God heeft geantwoord, heeft het je laten zien. Je mag het woord God natuurlijk vervangen door wat bij jou past, het Universum, het Leven. Het zijn uiteindelijk allemaal ook maar woorden voor dat Ene waar je nu contact mee hebt gemaakt.

Praktisch gezien heb je in deze periode waarschijnlijk de mooiste en diepste ervaringen van Liefde en Vrede die je ooit hebt gekend. Maar aan de andere kant kan het ook zo zijn dat je momenteel een beetje bibberig bent, dat je je overweldigd voelt en in de war over wat je meemaakt. Het kan zijn dat je iemand in de omgeving hebt die dergelijke ervaringen kent en je er doorheen loodst, maar het kan ook zijn dat je je alleen voelt. Waar je ook bent en in welke situatie, weet dat jij precies bent waar je moet zijn. Vertrouw maar op de Liefde die je voelt en weet dat je geholpen word door je gidsen en engelen. Jij bent veilig en Jij Bent, dat kun je met zekerheid zeggen. Voel maar hoe levendig de liefde is die je voelt en sla maar eens je armen om je lichaam heen en geef jezelf een knuffel. Jij bestaat met zekerheid, ook al ben je niet zo zeker wie jij bent.

Hoewel je leven niet op de kop staat, staat wel je beeld van het leven op zijn kop. Want alles wat je niet bent, dat heb je losgelaten. Zoals je een klein kind leert hoe hij heet en het later allerlei concepten aan de kapstok van zijn naam ophangt, heb je nu de kapstok achtergelaten. Denk je dat een kind totdat het zijn naam weet niet weet wie het is? Vraag het maar eens en het antwoord is stellig ‘IK’. Het kind weet heel precies wie het is en heeft daar geen verhalen voor nodig. Het kind loopt niet de hele dag te denken; ik ben succesvol en ik ben slim, ik ben mooi of juist lelijk. Het kind geniet simpelweg van het leven. Zo is het voor jou nu ook. Daarom nodig ik je uit om heel rustig en voorzichtig te ontdekken wie je nu bent. En wat voor moois er op je pad is gekomen. Geniet dus met volle teugen van wat je ruikt, voelt, proeft, hoort en ziet.

Zie de mogelijkheden die het biedt dat je nu weet dat Jij Bent en dat je nooit meer gebonden hoeft te zijn, of hoeft te kiezen omdat je het niet allemaal kan zijn. Jij Bent het allemaal, jij bent het leven en wij zijn allemaal het leven. Ik feliciteer jou daarom nogmaals met jouw ontwaken en je was met veel vreugde verwacht op dit grote feest. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Wil je meer weten over jouw spiritueel ontwaken dan kan ik de volgende artikelen aanbevelen:

https://nieuweaarde.com/2018/03/09/onze-wereldwijde-hartopening-een-gift-van-de-moeder/

https://nieuweaarde.com/2018/03/16/onze-wereldwijde-hartopening-ervaringen-en-symptomen/

https://nieuweaarde.com/2018/07/19/mijn-antwoord-op-de-vraag-wat-is-het-ascensieproces/

Verder kun je op de volgende site veel lezen over het ontwakingsproces dat steunend is (wel in het Engels): http://goldenageofgaia.com/

Zoek je persoonlijke begeleiding in je ontwakingsproces dan kun je bij mij terecht voor spirituele begeleiding. Of bij een van de vele andere mensen die hun spiritueel pad al langer lopen. Hou je ogen open en je vindt de persoon die je hier doorheen helpt.

Welkom geliefde Broeder of Zuster

Ik Ben & Wij Zijn

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s