24 mei – pauze van het schrijven

Geplaatst door

Post 62 van het Ascensiedagboek.

Lieve lezers zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is de inspiratie en de energie voor het schrijven even zoek bij mij. Vandaar dat ik maar inconsequent heb geschreven laatste tijd.

Voor mij, en voor wie niet?, is het momenteel een tijd van grote veranderingen en ik merk dat ik daar al mijn energie voor nodig heb op het moment. Dus ik heb besloten om het Ascensiedagboek momenteel even stop te zetten om me op mijn eigen zaken te concentreren. Een soort van vakantie van het schrijven. Daarnaast ga ik ook even bekijken wat ik verder wil met de inhoud van de blog. Mogelijk dat ik me komende tijd weer wat meer ga richten op artikelen in plaats van de dagboekstukjes. Daar horen jullie zeker van.

Dus ik wens jullie alle sterkte door deze woelige tijd en je kan me altijd mailen voor contact en vragen. Ik denk dat ik er zo’n 3 weken van tussenuit zal zijn.

Ik wens je veel Licht en Liefde op je pad.

Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s