18 mei – Ben je klaar voor de duik?

Geplaatst door

Vandaag lees je post 60 uit het Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent!

Vandaag heb ik iets nieuws geleerd over de werking van ons collectieve bewustzijn als mensen. En dit is heel relevant voor onze rol als lichtwerkers voor het collectief. Dus ik deel het graag met je!

Lange tijd ben ik namelijk bewust en onbewust van mening geweest dat het menselijk collectief iets is waar je je handen maar niet aan vuil moet maken. Licht en liefde sturen dat kan, maar je moet vooral niet teveel contact maken met het collectief want dan raak je beïnvloed door de negatieve energie die in het collectief aanwezig is. En dan kun je je rol als lichtwerker niet meer vervullen, want jouw trilling gaat omlaag. Dus werkte ik energetisch altijd van een afstandje.

Het bericht van The Council of Love van deze week echter heeft me het anders doen inzien. Hierin wordt gesproken over het belang van het contact maken met het collectief van de mensheid om het in de richting van het licht te sturen. Als je jezelf afsnijdt van het collectief (dat is feitelijk niet mogelijk want we zijn één, maar je jezelf ervan distantieert) dan ontken je je eigen vermogen om het te beïnvloeden. En wij zijn hier als lichtwerkers omdat wij de taak hebben om het collectieve bewustzijn te transmuteren naar Licht en Liefde. Niet om onszelf af te snijden ervan als eilandjes van licht. Dit is letterlijk een inside- job. Dus onze plek innemen in het collectief en onze autoriteit als lichtwerkers is cruciaal willen we de massa in beweging brengen, naar het licht loodsen. Onze invloed is daarbij veel groter dan we denken omdat ieder mens in zich de wens en het verlangen heeft om in Vrede en Liefde te leven. En wij zijn in de positie om het voorbeeld te geven.

De komende tijd ga ik dus op deze wijze in mijn meditaties werken met het menselijk collectief. Ik vraag mijn bescherming, ik duik er volledig in en dan ga ik aan het werk! Ik laat je nog weten hoe dat is. Als je zelf ook aan de slag wilt, er is werk genoeg, dan kun je dat op de volgende wijze doen:

  • Vraag bescherming tegen alles wat niet is voor je hoogste goed tijdens de meditatie. Je kunt hiervoor Aartsengel Michael vragen, of een verlichte leermeester of je eigen beschermengelen.
  • Stel je intentie voor de meditatie. Bijvoorbeeld om vrede in het collectief te brengen. Of de vrede die in het collectief aanwezig is te versterken. Verbind jezelf met het Goddelijk aspect dat je wilt versterken of ervaren (in dit geval vrede). Visualiseer en/of voel dat Vrede het menselijk collectief instroomt.
  • Of je kunt vanuit je verbinding met het collectief werken met de Universele Wetten, bijvoorbeeld de Universele Wet van Balans of de Universele wet van Transmutatie. Roep de Universele Wet in werking en visualiseer het effect op het collectief. Je kunt meer lezen over de werking van de universele wetten in dit inleidend artikel:  https://nieuweaarde.com/2017/12/31/universele-wetten-en-de-nieuwe-aarde/. Als je niet weet welke wet je kunt gebruiken kun je altijd de Universele wet van Liefde aanroepen, omdat alles uiteindelijk Liefde is en het onze samenleving terugbrengt naar een staat van Liefde.
  • Je kunt de meditatie afsluiten door je beschermers te bedanken.

Onze inzet op deze wijze is heel belangrijk, al doe je dit werk voor 10 minuten op een dag. Ik zie je in het collectief!

groetjes Laura

 

Bron: De opname van het bericht van Aartsengel michael via Linda Dillon, channel voor the Council of Love, vind je hier: http://inlightuniversal.com/archangel-michael-on-the-need-to-bring-about-world-peace-now/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s