11 mei – Met zijn allen op de wip

Geplaatst door

Vandaag post 57 van het Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent.

Ik heb vandaag een hele mooie video door Jennifer Hoffman waarin zij uitlegt hoe het recalibreren van ons collectieve energieveld als mensheid te werk gaat. Een mooi pluspunt wat mij betreft is dat door het feit dat wij steeds ons evenwicht meer naar het licht verschuiven onze ontwikkeling een soort van exponentieel effect heeft. De hogere energieën stromen simpelweg steeds gemakkelijker naar het collectief totdat wij het omslagpunt bereiken. The Tipping point waarin de balans omslaat van donker naar licht en de verandering naar onze nieuwe aarde onmiddelijk manifesteert.

Jennifer Hoffman heeft vele videos op youtube over onze ontwikkelingen en wat ik vooral erg fijn vind bij haar is dat ze vaak voorwerpen gebruikt om uit te leggen. Dat maakt dingen vaak veel simpeler begrijpbaar. Ik zou zeggen ga er vooral naar op zoek.

Een fijn weekend!

This video explains our current energy re-set, re-calibration, and why it’s happening as part of this ascension cycle. We’re doing this individually and collectively, which is why it is so intense. By: Jennifer Hoffman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s