3 mei – Onder de indruk

Geplaatst door

Je leest vandaag post 53 uit het Ascensiedagboek. Leuk dat jullie er weer bij zijn! Ik ben inmiddels weer aan het staartje van verkoudheid en kan er straks weer met volle kracht tegenaan! En dat brengt mij gelijk op mijn onderwerp voor vandaag.

Weet je dat het me vandaag, misschien is het gisteren al wat in mijn bewustzijn geweest, maar vandaag daagt het me pas eigenlijk hoe erg ik onder de indruk ben van mezelf. En ja, nu kan je denken dat klinkt een beetje arrogant. Maar dat is niet wat dit is. Ik ben vanuit mijn hart onder de indruk van mijzelf. Dat is een nieuw perspectief dat zich voor mij opent om naar mijzelf te kijken. En dit was de aanleiding..

Ik ben het weekend in gegaan met veel vreugde om een mooie kans die op mijn pad kwam. Ik voelde me alsof alles op zijn plek viel en ik precies de goeie kant op ging met mijn leven. Ik voelde me veilig en alsof er stabiliteit voor mij openbaarde in mijn buitenwereld. Daarna had ik een gezellig mooi en druk weekend, zondag begon ik lekker verkouden te worden en maandag werd diezelfde kans die zoveel vreugde gaf me ontnomen. Of tenminste zo leek het. Toen kwam er een hele hoop verwarring en verdriet omhoog, zakte ik in, kon de verkoudheid lekker hoogtij vieren. Dinsdag heb ik hier een beetje mee lopen worstelen en daarna ben ik al vrij snel in vergeving en liefde naar mezelf gaan kijken en kon mezelf op deze manier loskoppelen van alle identificatie met uitkomsten en uiterlijke dingen. En kon ik kiezen voor een manier van omgaan met de situatie die mij weer in mijn kracht zet als creator. Inmiddels is de verkoudheid ook weer de deur uit aan het gaan.

En waar ik dus van onder de indruk ben is het feit dat tegenslag, of zulk soort verwarrende situaties, me niet meer zo lang uit mijn balans houden als vroeger. Ik kon zelfs vorig jaar nog, bij een beetje tegenslag zo maar een paar weken uit balans zijn voordat ik zelfs de wil kon vinden om mezelf daaruit te helpen. En nu heb ik de Wil om door te gaan, op dit grote avontuur dat het leven is, binnen een hele korte tijd weer teruggevonden en voel ik me weer klaar om verder te gaan. Verslagenheid of tegenslag, verwarring of je niet lekker voelen is meer en meer iets dat slechts af en toe langskomt, maar simpelweg niet meer kan beklijven. Ik hoef maar de Wil te hebben om ergens uit te komen en de hulp komt. Adjeu oude lage frequenties!

 

Het is al een lang stuk maar dat is nog niet alles waar ik van onder de indruk ben. Nee want het Hart discrimineert niet en daarom weet ik dat dit uit het hart komt en niet uit het hoofd. Ik ben onder de indruk van alle mensen, van alle lichtwerkers, omdat wij in deze ongelofelijke mooie en verwarrende tijd leven waarin boven onder is, en onder boven. Ik ben onder de indruk van de kracht en liefde en doorzettingsvermogen van ons allemaal, van Jou, om hoeveel obstakels je ook tegenkomt op je weg, vroeg of laat toch weer terug op je paard te klimmen en je weg te vervolgen. Dat geldt voor alle mensen en de mensen die bijdragen aan onze collectieve droom voor de Nieuwe Aarde nog het meest.

En ik weet dat het door onze Ziel wordt ingegeven, dat vermogen om te blijven gaan totdat wij weer volledig in het Licht zijn als Samenleving. Daarom aan mijzelf en aan jou en al jouw capaciteit vandaag een Namasté en een Dank je wel voor al je goede werk.

Ik Ben & Wij Zijn

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s