2 mei – Uit de running

Geplaatst door

Post 52. Momenteel ben ik even uit de running. Ik heb een prachtig weekend gehad maar ben daarna wel verkouden geworden. Dus ik hou me voorlopig even rustig. Het voordeel van fysiek ziek zijn is wel dat je verplicht wordt om met aandacht door de dag heen te gaan en te kijken waar je je energie aan besteedt. Voor mij gaat mijn energie dus even naar ontspannen en veel slapen.

Zodra ik me weer fit voel dan schrijf ik weer voor jullie!

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s