25 april – Stilpunt

Geplaatst door

Je leest vandaag post 49 uit het Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent!

Vanochtend ben ik weer eens geweest op een plek waar ik de laatste tijd nauwelijks nog kom. En dat is in Stilte. Met alle energie die doorkomt heb ik de laatste maanden, eigenlijk al sinds het begin van het jaar, nauwelijks nog echt de tijd genomen (of het Nu genomen) om in Stilte te verzinken en daar echt van te genieten.

Aan de ene kant vindt ik het geweldig om te creëren en bij te dragen aan onze nieuwe samenleving, energetisch gezien en door mijn handelen. Maar aan de andere kant ben ik ook weer heel blij dat na zo’n heftige periode van veel hogere energie die doorkomt (vorige week) er zich nu een rustmoment vormt. De energie voelt rustig, van Gaia en van de Zon en dat betekent dat wij nu lekker aan het integreren zijn wat we vorige week allemaal hebben mogen opnemen vanuit hogere bronnen. En zo’n integratiemoment, of rustmoment, is voor mij heel welkom. Mogelijk is dat niet voor iedereen even welkom op het moment, want dat is meestal het moment dat mensen keihard onderuit gaan, ziek worden, in weerstand komen, uit balans raken en vanalles te verwerken hebben dat omhoog komt. Zo was dat voor mij meestal. Maar voorlopig is het voor mij nog rustig, dus die klop ik af en ik geniet er met volle teugen van. Even geen duracel konijntje, maar gewoon Vrede, Rust en Stilte. Voelend de dagen door. Gelukkig is de diepte van ervaring van Stilte mij zo bekend, dat ik het gemakkelijk herken en er gelijk gebruik van kan maken als het aandient. Het Goddelijke Vrouwelijke Zijn, in plaats van het Goddelijke Mannelijke Doen.

Dus dank ik de Moeder van de Schepping even voor dit rustmomentje, dit stilpunt in alle creatie. Zodat we straks weer met hernieuwde kracht vooruit kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s