19 april – Schumann vandaag

Geplaatst door

Je leest vandaag post 47.

Vanochtend werd ik wakker met een merkbaar minder overactief gemoed dan de laatste paar dagen. En een kijkje naar de Schumann resonantie laat inderdaad zien dat vandaag de frequentie een stuk minder hoog is dan bijvoorbeeld gisteren. En dat is misschien ook wel goed. Ik maak altijd goed gebruik van die perioden dat de schumann resonantie hoog is omdat je daar lekker veel energie van krijgt. Maar als het dan een dag is als vandaag dan merk ik gelijk ook wel weer dat even rust goed is voor mij en al mijn lagere lichamen. Misschien is dat wel vergelijkbaar met mensen die drugs gebruiken en denken dat ze meer energie hebben dan daadwerkelijk het geval is.

Maar dat heb ik inmiddels goed in de gaten. Het leren omgaan met hoog frequente energie uit allerlei bronnen is in ieder geval een belangrijk deel van ons Ascensieproces. De trillingsfrequentie op aarde blijft namelijk steeds hoger worden.

Ervaar je zelf het verschil met de voorgaande dagen?

schumann 2

Website Meetstation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s