18 april – ‘uy’ en een huishoudelijk bericht

Geplaatst door

Dit is post 46 van het Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent!

Bob, de leenkater van de buren die af en toe bij mij in huis is, wilde jullie een berichtje doorgeven. Het berichtje is ‘uy’. Ik denk dat dat als groet bedoeld is. Maar omdat samen schrijven een beetje lastig is heb ik hem weer even van het toetsenbord afgehaald.

Vandaag heb ik een huishoudelijke mededeling. Ik ga namelijk de komende dagen aan de slag met een upgrade van de website De Nieuwe Aarde. Wat dat allemaal gaat inhouden daar kom je vanzelf achter. Maar voorlopig kan het dus even zijn dat je hier en daar wat wijzigingen ziet langskomen op de website. Ik ga verder wel proberen iedere dag te schrijven, maar ik weet niet of ik gelijk daarmee door kan of dat ik eerst druk ben met het regelen van de instellingen van mijn website.

Wat er ook gebeurt: Ik ben jullie niet vergeten en ik doe mijn best om jullie weer te vinden ;-).

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s