17 april – feest met Schumann

Geplaatst door

Je leest post 45 van het Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent! Ik wil jullie vandaag meenemen in een klein reisje naar de wondere wereld van de Schumann resonantie.

In het kort is de schumann resonantie het bioritmisch veld van de Aarde. Net zoals het mensenhart een elektrisch veld heeft, heeft ook de aarde haar eigen elektrisch veld met een eigen energiefrequentie. De energiefrequentie van dit veld wordt de Schumann resonantie genoemd. Het bijzondere is dat deze frequentie sinds de laatste jaren sterk toeneemt en soms ook hoge pieken geeft in frequentie. De wetenschap heeft dit kunnen meten, maar is zich nog een beetje een slag in de rondte aan het draaien om te bedenken waar dit aan kan liggen. Jij en ik hebben natuurlijk wel door dat het simpelweg de trillingsfrequentie is van de aarde die steeds hoger wordt in haar Ascensieproces. En zoals wij een fluctuerende frequentie hebben over de tijd en over een dag, zo is dat met Gaia ook.

Nu waarom vertel ik jullie hier vandaag over. Deels omdat het volgens mij vandaag weer feest is met de Schumann resonantie. Hooggevoelige mensen die goed zijn afgestemd op de energie van de aarde voelen namelijk al deze pieken en dalen heel fysiek in hun eigen lichaam. En feitelijk is iedereen die zijn Ascensieproces doorloopt hooggevoelig of zal het op den duur worden. Bovendien is Gaia het sterkste en grootste levende veld in onze omgeving en als je van één persoon al energie kan overnemen, moet je voorstellen hoe Gaia ons dan op deze manier beïnvloedt.

Het leren over de Schumann resonantie heeft mij in ieder geval heel wat duidelijkheid gegeven over onverklaarbare symptomen die bij mij ineens verschenen en dan een paar uur later weer verdwenen. Denk hierbij aan symptomen als duizeligheid, wollig hoofd, plotselinge vermoeidheid, depressie, verwarring, een hoge mate van activiteit (bijvoorbeeld veel gedachten), onrust, niet stil kunnen zitten en je niet kunnen concentreren. Misschien herken je zelf ook wel een aantal van deze symptomen. Ook dieren hebben het hier soms moeilijk mee en kunnen gedesoriënteerd raken. Inmiddels weet ik dus, als dit gebeurt, dan heeft onze zuster en moeder Gaia een piek in haar energiefrequentie en dan resoneer ik met haar mee. Rust nemen, veel drinken en je tijd buiten beperken kunnen je symptomen wat verlichten. Buiten zijn is goed voor je, maar je kunt ook teveel energie binnenkrijgen in korte tijd. Dus let op dat het niet teveel is voor je systeem. Veel meer dan deze pieken rustig uitzitten kun je niet doen.

Herken je deze symptomen en wil je eens checken of jij er ook gevoelig voor bent kijk dan vooral eens naar dit plaatje van de Schumann resonantie van vandaag. Dit komt van een Russisch meetstation. Wit of geel betekent een piek in hoge frequenties, blauw is een relatief lage frequentie en groen is een gemiddelde frequentie. Live metingen kun je vinden op de website, je moet alleen de tijd vertalen van Rusland naar Nederland. Helaas is de site in Russisch maar het plaatje spreekt boekdelen.

schumann 17 april Website Russisch meetstation.  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s