12 april – de tijd vliegt

Geplaatst door

Je leest vandaag post 42 uit het Ascensiedagboek. Vandaag ben ik rijkelijk laat met mijn berichtje. Excuses daarvoor lieve lezers. De dag was vol en leuk en ging als een speer voorbij.

Dat brengt me gelijk op een onderwerp waar ik deze week al een paar keer op terug ben gekomen met een vriend van mij. Namelijk dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan. En waar ik een paar jaar geleden dacht dat dit alleen perceptie is, kom ik er steeds meer achter dat de tijd echt anders verloopt. De tijd zoals wij hem kennen is namelijk een constructie die zijn langste duur heeft gehad. Lineaire tijd is iets van de 3e dimensie en kunnen we daarom niet meenemen naar de 5e dimensie.

Zo hoorde ik laatst in een gechanneld bericht van onze lichtfamilie dat de tijd inderdaad sneller verloopt dan voorheen. In dat bericht werd aangegeven dat een dag van 24 uur inmiddels is teruggebracht naar het equivalent van 9 uur. Dus wij ervaren de dag alsof hij maar 9 uur duurt. Dus geen wonder dat we (ik ben denk ik niet de enige) het gevoel krijgen dat we nauwelijks iets voor elkaar kunnen krijgen in één dag. Maar aan de andere kant, het is ook een goede oefening om de tijd te leren loslaten en volledig in het nu te gaan leven.

Zolang namelijk je intenties duidelijk zijn en liefde is je motor, dan maakt het niet uit ‘hoe lang het duurt’ voordat je je doel bereikt. Het feit dat je bij mag dragen aan jouw doel is dan genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s