11 april – slapen of gaan

Geplaatst door

Je leest vandaag post 41 uit het Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent.

Mag ik je vertellen over een kleine omschakeling de laatste paar dagen?

Maanden lang, zeker de laatste 3-kwart jaar,  heb ik eigenlijk lopen aan boksen tegen een tekort aan energie. En dat bedoel ik heel erg fysiek. Ik had heel veel slaap nodig, zowel ’s nachts als dat ik overdag eigenlijk ook wel kon slapen. Dat deed ik meestal niet, maar dat had mijn lichaam wel hard nodig. Want mijn lichaam is zich hard aan het aanpassen geweest aan de hogere trillingsfrequenties. Mijn geest daarentegen zat vol met ideeën en wilde van alles. Dat botste af en toe aardig. Wat moet je namelijk als je iets heel graag wilt, maar eigenlijk niet de energie hebt om het op poten te zetten?

De laatste paar dagen is dat bijna omgedraaid. Jazeker, er is inspiratie en er zijn ideeën. Eigenlijk is het qua inspiratie nog nooit zo druk geweest bij mij. Maar wat er sinds de laatste weken ook is, is een nieuw vermogen van mijn lichaam om met de hogere energieën om te gaan. Ik word een stuk minder snel moe en ik kan mijn ideeën aardig bijbenen. Beter gezegd mijn lichaam staat te springen om naar buiten te brengen. En mijn hoofd moet wennen aan dit tempo. Hoe dan ook, het is een aardige en welkome omschakeling voor mij in mijn dagelijks leven.

Misschien krijg ik zo wel een voorproefje van hoe het leven zal zijn in de hogere dimensies, wanneer wij geen slaap meer nodig hebben. Ik kan niet wachten!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s