9 april – prettig geïncarneerd

Geplaatst door

Post 39. Goed om je hier weer te zien!

Ik las gisteren online een stuk over het verloop van ons gezamenlijk Ascensieproces. En wat mij is bijgebleven uit dat stuk is de uitspraak dat wij lichtwerkers inmiddels veel minder nachtelijke helingen nodig hebben door onze lichtfamilie dan zelfs tot een paar weken geleden.

Dat resoneert heel sterk met mijn innerlijke gevoel voor Waarheid. Voor contact met het licht moest eerder altijd moeite gedaan worden, door meditaties of door ’s nachts in de hogere dimensies contact te maken. Kortom. Ik moest naar het licht toe.

En nu is er een omslagpunt gekomen. Ik voel me deze dagen meer gesteund door het licht dan ooit. En dat terwijl ik mijn dagelijkse leven doorleef. Ik voel me gesteund door mijn lichtfamilie, zowel op aarde in vorm (mede lichtwerkers) als in onstoffelijke vorm. Ik voel me gesteund door Gaia en alle dierenleven. Ik voel me gesteund door het collectieve eenheidsveld dat wij met zijn allen aan het opbouwen zijn dat de basis is voor onze nieuwe aarde. Het is veel gemakkelijker en prettiger om volledig geïncarneerd te zijn en de aarde voelt steeds meer als een plek die echt thuis is en kan zijn.. Het licht komt naar mij toe.

En ik weet dat deze steun, dit omringd zijn door licht en het gevoel van eenheid de nieuwe standaard is voor onze samenleving. Hoe spannend en ongelofelijk mooi dat wij dit mogen meemaken in zijn vroegste vorm.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s