5 april – Ik Ben hier

Geplaatst door

Vandaag lees je post 37 van het Ascensiedagboek. Leuk dat je er bij bent.

Heb je ooit al eens nagedacht waarom jij als lichtwerker op de plaats woont waar je woont? Nu ik om me heen aan het kijken ben naar een nieuw huis om te betrekken komt dat onderwerp namelijk steeds weer bij mij naar boven voor review.

En de laatste week begint mij steeds meer te dagen waarom ik hier nu woon. In een klein dorpje in Zeeuws- Vlaanderen. Toen mijn vorige relatie klaar was had ik namelijk de hele wereld over kunnen vliegen. Ik had naar Australië kunnen gaan of naar Nieuw Zeeland. Of naar Afrika. Maakt niet uit. Ik was vrij.

Of toch niet? Want hoewel ik inderdaad ogenschijnlijk vrij was om te gaan waar ik wilde zei mijn hart stilletjes maar vastbesloten ‘We gaan terug’. En nu ben ik hier, in een klein dorpje in Zeeuws- Vlaanderen. En nu woonplek en woonplaats zich in mijn bewustzijn aan het afwegen is begint me te dagen waarom ik hier ben.

Ik Ben hier om het licht te verankeren, precies op deze plek

Ik Ben hier om verandering te brengen in oude systemen

Ik Ben hier om liefde te demonstreren

Ik Ben hier

Aumen

Waarom ben jij waar jij woont? En hoe is dat verbonden met jouw missie als lichtwerker? Kennis van die verbinding geeft je een sterk Doel en richting op je pad. Als je het nog niet weet dan stel ik voor, ga vooral op zoek!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s