4 april – afscheid nemen

Geplaatst door

Vandaag post 36. Leuk dat je er weer bij bent.

Vandaag ben ik jarig. En ik merk dat ik langzaamaan naar de uitgang van de 3e dimensie aan het bewegen ben door hoe ik daar tegenaan kijk.

De tradities rond jarig zijn betekenen weinig meer voor me. Want moet je je voorstellen dat je honderden levens hebt gehad op aarde. Dan heb je meer dan genoeg je verjaardag kunnen vieren, toch? Zo voelt het voor mij tenminste. Ik heb alles al meer dan genoeg keren kunnen doen. Volgende akte, alsjeblieft!

Aan de andere kant krijgt jarig zijn ook weer nieuwe betekenis. Gezien ik mijn laatste leven op aarde leef in deze incarnatiecyclus, is het ook iets dat ik voor de laatste keren meemaak in deze vorm. Daardoor vind er in mij een soort van afscheid nemen plaats. Want in de hogere dimensies heb je het eeuwige leven, dus denk ik niet dat ze een verjaardag vieren. Gelukkig vieren ze wel veel feestjes om andere redenen. Heb ik uit betrouwbare bronnen vernomen ;-). Anders is dat Ascensieproces ook niet echt aantrekkelijk, toch?

Als ik er zo naar kijk, en dat geldt voor zowel mijn verjaardag als alles in mijn huidige leven, dan voel ik liefde en dankbaarheid in mijn hart voor alles wat we misschien wel voor de laatste keer zo doen.

Dus geniet ervan, wat je ook doet. Want mogelijk is dit je laatste kans om het zo te ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s