3 april – Ik ben dankbaar

Geplaatst door

Je leest vandaag de 35e post uit het Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent.

Ik kom er beetje bij beetje achter wat het praktisch inhoudt om vanuit het hart te werken. Zo ben ik vandaag bezig geweest met het opzetten van een kleine fotostudio voor het maken van een filmpje. Ik heb de camera opgezet, licht geregeld, inrichting klaargezet en een paar oefenfilmpjes gemaakt. Het stroomde lekker en dat geeft energie om verder te gaan.

Totdat ik op een klein obstakel stuitte. Namelijk de filmpjes kreeg ik niet goed op mijn laptop. En met dat kleine obstakel ben ik de laatste paar uur bezig geweest. Technisch is dan ook niet mijn sterkste kant ;-). Maar, door dat ‘obstakel’ heb ik echter wel een paar dingen geleerd.

Ik ben dankbaar voor wat ik Wel voor elkaar heb gekregen vandaag

Als ik iets wil creëren dan zijn er tientallen manieren om dat voor elkaar te krijgen

En ik weet dat vanuit het Hart creëren mij grote vreugde geeft

 

2 comments

  1. Mooi hoe dat werkt, leren in plaats van een misplaatst gevoel van falen krijgen. En wat fijn dat je mist precies nu lekker opgetrokken is, misschien dat je daar ook de inspiratie voor je filmpje hebt gekregen?
    Ik ben heel nieuwsgierig waar het over gaat, stuur je een linkje als hij klaar is?

    Knuffel van mij ❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s