30 maart – wederopstanding

Geplaatst door

Je leest vandaag post 33 uit het Ascensiedagboek. Dit weekend ben ik er even tussenuit. Ik wens jou en je geliefden een Zalig Pasen!

Als ik een vergelijking mag maken dan zou ik zeggen dat wat ik de laatste weken heb meegemaakt heeft geleid tot een wederopstanding in mezelf en hoe ik in het leven sta. Hoe mooi is het om een wederopstanding te ervaren vlak voor Pasen.

In alle hevige processen van de laatste weken ben ik door een dikke schil heen gebroken van afgescheidenheid van God en mijn lichtfamilie. Alleen zoals dat gaat moest ik daarvoor afdalen in een hele diepe put van eenzaamheid. Ik heb die eenzaamheid tot in de diepste diepten gevoeld, tot wanhoop toe. Toen de wanhoop in mij brak, scheen daar het licht van verbinding weer doorheen. Zo heb ik door afgescheidenheid heen gekeken en gezien dat dit substantieloos is, een onwaarheid.

Veranderd is dat meer en meer, waar ik vroeger me af wilde sluiten van God omdat het licht te sterk was om lang te verdragen, ik nu ervoor verkies om continu in verbinding te staan. En dit maal ben ik sterk genoeg om het licht te dragen.

Waarin ligt jouw wederopstanding?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s