27 maart – Je blik verruimen

Geplaatst door

Je leest nu alweer een maand mee in dit Ascensiedagboek. De tijd vliegt.

Vanmiddag liep ik voor de zoveelste keer aan tegen een negatieve gedachte. De gedachte ‘Waarom doe ik dit eigenlijk’. Meestal komt die gedachte uit de kast wanneer ik iets aan het doen ben voor mijn praktijk wat dan niet werkt, of niet helemaal gaat zoals ik dat wil. Zo ook vanmiddag.

En omdat ik hier keer op keer tegenaan loop en ik binnen een seconde van een opgewekt humeur kan gaan naar een grijze donderwolk, ben ik even gaan invoelen wat hier aan de hand is. Ik peil dan even kort bij mijn Hoger Zelf wat ik kan doen aan de situatie.

‘Gebrek aan Visie’ is wat ik doorkreeg. Nu lijkt dat misschien niet veel, maar voor mij is dit het verschil tussen continu tegen stenen aan schoppen of kijken naar het prachtige landschap wat aan de horizon ligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s