26 maart – herinneringen

Geplaatst door

Je leest vandaag post 29. Wil je mijn dagboek in de mail ontvangen, laat dan op de homepagina rechts je emailadres achter.

Ik was net nog in de tuin bezig, heerlijk dat het een uur langer licht is! Tijdens het werken kwam er steeds een liedje langs in mijn hoofd. Denken werd neuriën en neuriën werd zingen. En al zingende sprong in dat liedje één zin naar voren: ‘Things I almost remember’. En die zin laat me niet los. Alsof er iets is dat op het puntje van mijn tong ligt.

Zo voelt het voor mij als ik denk aan het leven in de 5e dimensie. Dat is niet nieuw voor mij, of voor jou, we zijn er namelijk al geweest en weten hoe het is om in volledig hartbewustzijn te leven. En met vlagen, steeds meer, begin ik me te herinneren hoe het daar is..

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s