23 maart – Oefenobject

Geplaatst door

Je leest vandaag de 28e post uit mijn ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent!

Het ascensieproces brengt een steeds hoger perspectief van het leven en je levenspad met zich mee. Dit hoger perspectief in combinatie met hartbewustzijn maakt dingen overduidelijk, geeft helderheid en inzichten in overvloed. Een interessante gebeurtenis op mijn pad de laatste week heeft mij duidelijk gemaakt hoeveel ik inmiddels op deze inzichten vertrouw.

In maart heb ik namelijk het idee verkend om een nieuwe praktijkruimte te starten op een locatie in de buurt. Op de een of andere manier leek het mij een heel gepast idee, als iets wat simpelweg als een puzzel in elkaar zou vallen. Hoewel ik niet helemaal wist of de locatie wel geschikt was, ben ik toch dit idee gevolgd om te zien waar het toe zou leiden. Ik dacht kat in het bakkie. Totdat ik daadwerkelijk de locatie had bezocht en alles nog steeds oké leek, maar ik simpelweg het gevoel had dat ik hier niet mee door moest gaan. Een beetje tegenstrijdig lijkt dat op het eerste moment. Maar nadat ik er over heb gezeten kwam ik tot het volgende inzicht.

‘Het is goed om nieuwe mogelijkheden te verkennen en je mag hier geheel open in gaan om te zien waar het je toe leidt. Je hartbewustzijn zal je daarna, wanneer je hierop vertrouwt, feilloos zeggen of dit is welke ervaring je op wilt doen in je leven’

Ook heb ik het idee dat ik expres deze ervaring op mijn pad heb gehad, zodat ik hiermee kon oefenen. Het zij zo.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s