19 maart – verwarring en verschuiving

Geplaatst door

Ik ben weer terug van mijn opleidingsweekend en was van plan om mijn dagboek gelijk weer op te pakken. Maar daar wacht ik nog even mee. Ik heb nu heel sterk het gevoel dat ik me moet terugtrekken de komende paar dagen om de storm uit te zitten.

Er gebeurt momenteel teveel bij mij intern en extern om daar een zinnig woord over te kunnen zeggen. Behalve dat ik het gevoel heb dat er veel tijdslijnen aan het schuiven zijn gezien de verwarring die ik voel.

Dus ik schrijf jullie over een paar dagen weer als het stof weer neergedaald is en het nieuwe landschap aan ons onthuld wordt. Voor nu ‘hold on to your hats’, zoek vooral de stilte op voor helderheid en succes!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s