15 maart – nikserig

Geplaatst door

Je leest vandaag de 25e post uit mijn Ascensiedagboek. Excuses zijn aan de orde voor allen die mijn dagboek ontvangen. Ik vind dat ik te veel schrijffouten maak in mijn stukjes. Dat is een nadeel van gelijk posten en niet een dag laten liggen, zoals ik met artikelen doe. Dus dacht ik gisteren daar extra op te letten. Resultaat was geen fouten, maar wel de titel over het hoofd gezien. Vandaag is er gelukkig weer een nieuwe kans.

Vandaag voel ik me een beetje nikserig. Dat onder de invloed van volgens mij dezelfde energie van gisteren, maar waar ik dit gisteren ervaren heb als dobberen, wordt het me vandaag op het randje van ongemakkelijk. Ik heb eigenlijk nergens zin in en het druilerige weer helpt ook niet mee. Het is alsof mijn systeem niet kan besluiten of het zich nu heel erg vredig moet voelen door de energie, of dat de energie maar niks is. Misschien komt het ongemak ook doordat ik moet wennen aan de nieuwe ervaringen die deze energie met zich meebrengt. Gelukkig kan ik me beroepen op een wijs gezegde.

Ook dit zal voorbij gaan. En of ik dan naar de energie refereer of naar mijn ongemak, dat zal de tijd uitwijzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s