14 maart – Dobberen op de energie

Geplaatst door

Je leest vandaag de 24e post uit mijn Ascensiedagboek. Fijn om je er weer bij te hebben. En, ben je al in een van de tempels geweest?

Een van de meest interessante en soms lastige dingen aan ons Ascensieproces vind ik zelf het wennen aan de verschillende soorten energieën die doorkomen. Daar heb ik al een heel aantal posts over geschreven. Je moet een soort van super flexibele yogi zijn om je overal doorheen te voelen en te loodsen. Met iedere bocht die je tegenkomt.

Zo voel ik vandaag en de laatste paar dagen weer een verandering in de energie vanuit de zon, de aarde en de Kosmos. Ik weet niet zeker hoe ik deze energie kan classificeren, het voelt niet echt als iets nieuws, maar wat het met mij en mijn lagere lichamen doet is nieuw. Vandaag voelt het alsof ik een beetje door de dag heen dobber, energetisch gezien. Het is niet alsof ik heel erg hoog zit in mijn energie, of ongeaard ben, het is bijna alsof er allemaal golfjes zijn waarop ik omhoog en omlaag dein.

Nu ik dat schrijf krijg ik ineens een inspiratie. Het is mijn ziel die heen en weer deint tussen mijn lagere lichamen (mentaal- gevoels- fysiek lichaam) en mijn hogere lichamen (lichtlichaam van 5e dimensie). En dat op de golven van energie die doorkomen. Die deining is ook niet iets waar ik me tegen kan verzetten, of waar aardingsoefeningen heel goed bij helpen. Als ik even check bij mezelf dan ben ik namelijk prima geaard. Misschien is dit simpelweg oefenen met multidimensioneel reizen zoals we dat allemaal gaan leren in ons Ascensieproces en ’s nachts al doen. Alleen nu bewust.

Terwijl ik naar rechts kijk in de tuin, komt er ineens een veer uit de lucht dwarrelen. Dat is voor mij een teken dat ik juist zit met mijn verklaring. Zouden de engelen dat antwoord op mijn vraag ook zo in mijn hoofd gedropt hebben. Net als die veer?

Ik denk van wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s