13 maart – de meest liefdevolle plaats

Geplaatst door

Je leest vandaag de 23e post uit mijn ascensiedagboek. Mijn excuses dat ik gisteren niet voor jullie geschreven heb, de dag was voorbij voordat ik het door had.

Vanochtend werd ik weer gelukkig wakker. Er begint zich een gewoonte te vormen! Het zit een beetje in mij om dan op zoek te gaan wat de reden is voor dat geluk. En ik denk dat ik door begin te hebben waar dat door komt.

Sinds twee weken is het namelijk mijn gewoonte om voor het slapengaan te vragen of ik naar een van de tempels van de 7 vlammen van de verlichte leermeesters mag gaan. Ik vraag of ik mag leren over het bepaalde aspect van God dat de vlammen vertegenwoordigen. Iedere dag van de week staat voor één van deze vlammen. Dus iedere nacht staat in het teken van een andere vlam. De 7 vlammen staan voor de verschillende paden die leiden naar God. Kennis van deze vlammen is belangrijk voor je Ascensieproces. Vannacht ben ik in de tempel geweest van Goddelijke Liefde, de nacht daarvoor de tempel van Goddelijke Wil. En vanavond ga ik naar de tempel van Goddelijke Genezing en Overvloed.

En hoewel ik me bewust nog weinig van deze bezoeken kan herinneren hebben al die bezoeken één ding gemeen. Ik wordt wakker alsof ik van de meest liefdevolle plek vandaan kom waar ik ooit ben geweest. Hoe mooi is het om zo de dag te beginnen. Probeer het vooral zelf eens uit.

2 comments

 1. Dat klinkt erg mooi, ik had geen idee dat dit bestond.
  Zelf probeer ik soms s’avonds af te spreken hoe ik smorgens wakker wordt en met welke lading of gevoel. Dat is meer een mantra en er zijn dagen dat het me lukt.
  En over de dag die ineens voorbij blijkt te gaan…
  Hoe ouder ik word (joepie!) hoe sneller de dag voorbij is ❤️

  Like

  1. Intenties uitspreken voordat je gaat slapen is inderdaad ook heel krachtig Brenda. En dat oud zal wel meevallen ;-), als je vanavond naar de tempel van de groene vlam van genezing gaat ben je zo weer jong vanbinnen en vanbuiten.
   En over de tempels, je kan zo vaak gaan als je wilt en je wordt als je het vraagt en het is voor je hoogste goed altijd opgehaald. Dus ik zou zeggen doe een gebedje voordat je gaat slapen en kijk wat het doet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s