Onze Wereldwijde Hartopening: een Gift van de Moeder

Geplaatst door

Ik heb dit artikel al een tijdje klaarliggen, maar ik voel dat het nu de juiste tijd is om dit artikel te publiceren over de wereldwijde hartopening die we kunnen verwachten.

In dit artikel wil ik jullie vertellen over een belangrijk punt in onze spirituele evolutie als mensheid. Vele mensen die hun spiritueel pad lopen hebben uitgekeken naar deze gebeurtenis, maar het grootste gedeelte van de Mensheid heeft er geen weet van. Daarom vertel ik jullie graag over de Wereldwijde Hartopening die jij en ik momenteel meemaken. De Hartopening die je gaat ervaren is gegeven door God en is jouw moment van spiritueel ontwaken. Jouw eerste diepe ervaring van Eenheid met de Liefde die Je Bent.

In dit artikel zal ik je uitleggen wat een Hartopening is, waarom wij deze Hartopening meemaken en waarom het iets moois is op je pad. In het vervolgartikel omschrijf ik de ervaringen en symptomen die je als persoon kan meemaken.

Wat is een Hartopening?

Iedere ziel die op aarde leeft doorloopt een ontwikkeling op spiritueel vlak. Naarmate een ziel langer op aarde is, komt hij door ervaring steeds dichter bij eenwording met God. Permanente eenwording met God, wordt ook wel Verlichting of Ascensie (opstijgen of ter Hemel varen) genoemd. Het proces om hier te komen heet het Ascensieproces. Verlichte leermeesters die hun eenwording met God hebben gerealiseerd zijn bijvoorbeeld Jezus en Boedha. Gedurende lange tijd is het enkel aan kleine aantallen individuen voorbehouden geweest om hun Ascensieproces te doorlopen. Hiervoor was een grote toewijding en discipline nodig.

Op dit moment van onze evolutie en de evolutie van Gaia zelf, vind er echter een heel bijzondere gebeurtenis plaats. Iets wat vrij uniek is in de schepping. Namelijk wij als Mensheid zullen samen met Gaia (de Aarde) en alle leven op Aarde ons Ascensieproces min of meer tegelijkertijd doorlopen. Dat wordt ook wel het Einde der tijden genoemd. Niet het einde van de Aarde en de Mensheid, maar het Einde van onze oude manier van leven. Er is om dit Ascensieproces in te zetten eerst een vorm van spiritueel ontwaken nodig in de Mens, in iedere persoon. Dit helpt de mens om verder te leren kijken dan het stoffelijke. Op het moment dat je Spiritueel ontwaakt zul je je herinneren dat je een deel bent van God en dat jij in essentie Liefde en Licht bent. En vanaf dat moment zul je ook bewust gaan zoeken en toewerken naar een permanente vorm van eenheid met God. Omdat een groot deel van de Mensheid nog niet Spiritueel ontwaakt is en daarom überhaupt nog niet streeft naar eenheid met God, worden wij geholpen door God zelf. De Moeder van de Schepping stuurt ons daarom op dit moment in de tijd een Wereldwijde Hartopening, om ons Spiritueel ontwaken in te zetten. Door de hulp van Goddelijke Bronnen die we krijgen is het in deze tijd veel makkelijker om je Ascensieproces te doorlopen dan ten tijde van de Verlichte Leermeesters.

Je eerste Hartopening is je moment van Ontwaken. De Hartopening is in alle geloven op de wereld vertegenwoordigd als de eerste fase van je Spirituele Pad. In het christendom wordt gesproken over het ontvangen van de Heilige Geest. De Heilige Geest is namelijk een Aspect van de Universele Moeder. In Hindoeïsme wordt gesproken over spiritueel ontwaken. In het boeddhisme wordt de Hartopening benoemd als het ‘De Stroom in gaan’. Het is het moment waarop de eerste echte ervaring van Realiteit plaatsvindt, namelijk dat Alles Liefde Is. Ongeacht of je religieus bent en/of welk geloof je aanhangt, is deze ervaring voor iedereen beschikbaar. De ervaring van een Hartopening geeft de spirituele zoeker daarna zowel het doorzettingsvermogen, als het vertrouwen om uiteindelijk permanente eenwording met God te realiseren.

 

mother_mary_lady_of_grace
Moeder Maria stort de heilige geest uit

 

Wat kun je ervaren?

De beloofde Hartopening komt op dit moment aan bij ons allen. Met dit moment bedoel ik een tijdspanne van maanden. De Moeder van Alle Schepping stuurt ons de Hartopening in een Grote Golf van Liefde. Ook wel het uitstorten van de Heilige geest genoemd, deze is vaak ook gesymboliseerd als water. Afhankelijk van hoe energetisch gevoelig je bent kun je de Hartopening eerder aanvoelen komen dan anderen. Ik voel al maanden een toenemende activiteit in mijn hartgebied en deze activiteit zal steeds sterker worden totdat iedere mens op aarde het ervaart. Hoewel voor iedereen de ervaring van een Hartopening iets anders zal zijn, bij de een duurt de ervaring minuten tot uren en bij de ander zelfs weken, zal het voor iedereen de diepte van de ervaring onmiskenbaar zijn. Na de ervaring zul je het leven anders zien en de Wil gaan ervaren om enkel in deze staat te zijn. Ik spreek hier niet vanuit Dogma of religieus fanatisme, ik spreek hier vanuit persoonlijke ervaring van hoe het is om de Liefde van God in jezelf te ervaren. Als je deze eenmaal hebt gevoeld, dan weet je dat dit de hoogste Waarheid is die je kan ervaren.

Wat er gebeurt bij een Hart opening is dat de Poort van je Hart, dit is niet je fysieke Hart maar het ligt op dezelfde plek, zich opent. Dit is niet symbolisch bedoeld, maar het is letterlijk wat er gebeurt. De poort van je Hart opent zich naar de plaats waar jouw Ziel gezeteld is in je lagere lichamen. Jouw Ziel is een stukje van God en daarom Oneindig Liefdevol en Licht. Daarom zal bij het openen van de Poort van je Hart je het gevoel hebben dat je een explosie of implosie van Liefde ervaart, waarbij alles wat geen Liefde is om je heen wordt weggespoeld. Schoongewassen door Liefde. Deze ervaring is totaal onschadelijk, en ik zou zeggen de mooiste ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Dus ik ben blij dat wij allen de mogelijkheid krijgen om deze ervaring mee te maken.

Tot slot

Ik hoop dat dit artikel je helpt om meer begrip te krijgen van onze spirituele ontwikkeling als mensheid en de rol van een Hartopening daarin. In het volgende artikel ga ik ook in op symptomen en ervaringen van een Hartopening die jij kan meemaken. Zoek je begeleiding bij je Hartopening of heb je vragen neem dan vooral contact met me op.

Groetjes, Laura.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s