8 maart – de grote golf

Geplaatst door

Je leest vandaag de 22e post uit mijn ascensiedagboek.

Vannacht heb ik gedroomd over een vloedgolf. Ik was met een aantal mensen aan het zwemmen, toen ineens het water als een grote wal omhoog kwam. Op dat moment vluchtte ik het water uit, om te zien dat achter mij ook een golf aan het opkomen was. Ik was dus zogezegd klemgezet. Het neerdalen van de golven heb ik niet meer bewust ervaren.

Het grappige is dat ik gisteren op een van mijn alternatieve nieuwswebsites nog las ‘houd het water in de gaten’. En ik heb al eens eerder gedroomd over een tsunami. Dat is vast geen toeval. Veel bronnen geven aan dat het water staat voor de golf van energie die naar ons toe zal komen als onderdeel van ons Ascensieproces. Hierbij zal iedere mens op aarde die nog niet spiritueel ontwaakt is, op dat moment zijn hartopening ervaren. Dat beaam ik, omdat ik tijdens mijn eigen hartopening de liefde die door mijn hart stroomde ook als een grote vloedgolf heb ervaren.

In christelijke geschriften wordt dat ook wel het uitstorten van de heilige geest genoemd. Een aspect van de Moeder Godin. In Boedhistische termen wordt er gesproken over ‘het in de stroom stappen’, oftewel je eerste stap van spiritueel ontwaken. Die grote golf zal veel van de negativiteit die in mensen is wegspoelen en ons schoonwassen. En voor alle mensen die al spiritueel ontwaakt zijn zal het een mogelijkheid zijn om nog meer liefde te gaan belichamen.

En voor mijn gevoel zijn we heel dichtbij de aankomst van de golf. Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s