7 maart – permanent thuis

Geplaatst door

Je leest vandaag de 21e post uit mijn Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent!

Je raadt het niet maar vanochtend werd ik weer gelukkig wakker. Ik hoop dat er een trend aan het vormen is ;-). Wat er tegelijkertijd met het wakker worden wel heel even door mijn hoofd schoot was de gedachte ‘dat kan nooit blijvend zijn’. En hoewel ik het daar deels mee eens ben, heb ik de gedachte niet gelijk als waar aangenomen. Ik heb besloten om gewoon mee te gaan in het gevoel van geluk. Inmiddels een paar uur later is het er nog steeds!

Ik heb in mijn Ascensieproces al zo vaak meegemaakt dat ik helemaal opging in een hogere frequentie en gevoelens van vrede, liefde en geluk, waar ik dan binnen korte of lange tijd dan ook weer keihard uit viel. Dan kwam er weer een periode van lage trilling in mezelf verwerken. Ik ben hier wel eens een beetje moedeloos van geweest, omdat ik het gevoel had dat een wortel voor mijn neus werd gehouden. Iets wat nooit permanent kon zijn. Maar inmiddels een paar jaar later worden de periodes van hoge trilling steeds langer, of beter gezegd ik voel me in geheel alsof ik in een hogere bandbreedte leef en de periodes van verwerken komen daar tussendoor.

De hogere frequenties zijn van mijn vakantiehuisje steeds meer mijn thuis geworden. En daar ben ik dankbaar voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s