6 maart – Gezegend leven

Geplaatst door

Je leest vandaag de 20e post uit mijn ascensiedagboek.

Vandaag geen lange verhalen voor jullie. Vandaag wil ik gewoon even delen dat ik vanochtend gelukkig wakker werd. Er was geen gevoel van haast of onrust te bespeuren in mezelf. Alleen Ik was er, in mijn bed terwijl ik begroet werd door de zon. En het weten dat alles in mijn leven zich op het juiste moment zal ontvouwen.

Als dat kenmerkend is voor het leven in de 5e dimensie, dan voel ik me gezegend dat wij dit mogen ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s