5 maart – All over the place

Geplaatst door

Je leest vandaag de 19e post uit mijn Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent!

Ik ben het hele weekend aardig van slag geweest, dus ik heb mijn tijd genomen om vooral veel buiten te zijn en alle elektronica te negeren. Maar nu kan ik er weer met hernieuwde kracht tegenaan! Ik hoop dat jij ook een goed weekend hebt gehad en goed door de mistbank bent gekomen, mocht je dit zelf ook in bepaalde vorm hebben ervaren.

Vorige week vrijdag schreef ik over de energetische mistbank waar ik in zat en dat ik geen hand voor ogen kon zien. Gedurende de vrijdag raakte ik namelijk steeds meer uit balans. Het gevoel van niks kunnen zien ging steeds meer over in wollige gedachten, hoofdpijn en een versprokkelde energie. Ik kon me moeilijk focussen en mijn gedachten gingen alle kanten op. Vooral het bijna obsessieve denken was erg opvallend, want meestal zijn mijn gedachten aardig rustig. Zaterdag en zondag had ik hier ook nog last van, dus ik ben zondag maar lekker veel naar buiten gegaan en heb vooral gepoogd om helemaal nergens aan te denken. Door veel te mediteren heb ik mijn energie ook weer goed terug naar mezelf kunnen brengen, want die was ‘All over the place’. Inmiddels voel ik me een stuk beter.

Waar ik zelf alleen niet helemaal uit kwam is de oorsprong van die onbalans in mezelf. Vooral de intensiteit en plotselinge opkomst van het uit balans zijn, voelt voor mij als iets van buitenaf. Wat ik op zo’n moment soms doe is op zoek gaan naar een paar bronnen die ik erg vertrouw op spiritueel vlak, die vaak een goede uitleg geven wat er in ons collectief (menselijk collectief in ons ascensieproces) gebeurt. En ja, er is inderdaad op grote schaal wat voorgevallen. Het ging om een belangrijk loslaten van negatieve energie uit de astrale wereld vorige week donderdag. Ook werd aangegeven dat gevoelige mensen zich hierdoor in de war of wazig kunnen voelen, omdat hierdoor tijdelijk een wereldwijde energetische onbalans is ontstaan. En dat slaat precies de spijker op zijn kop.

Hieronder vind je een linkje naar de berichtjes van Anastacia Kompos die goede energetische weerberichten schrijft, mocht je na willen lezen wat is voorgevallen: https://www.facebook.com/BlueBeyondGuide/posts/877885382408241

2 comments

 1. Lieve Laura,
  Ik herken me hier ook wel in, maar dan meer in de gevoelswereld. Snel van slag, een stampend i.k. dat alle aandacht vroeg waardoor ik zondag in een soort mistbank terecht kwam.
  Inderdaad naar buiten gegaan, naar een stuk bos waar ik nog niet eerder was geweest, en heerlijk op ontdekkingstocht gegaan. En daardoor, en de zon, verdween langzaam mijn mist en heb later een kleine excuses geuit tegen Hans. Eind goed al goed.
  Niet alleen afgelopen zondag maar zeker al vanaf vrijdag was ik even de weg kwijt. Blij dat ik er weer ben 😊

  Liefs Brenda

  Like

  1. Hoi Brenda,
   Dank je wel voor je aanvulling. Dat vind ik echt heel nuttig om te weten. Ik weet namelijk niet altijd hoe de rest van de lichtwerkers zich voelt en hoe iedereen reageert op energie is steeds weer anders. Ik denk (daar ga ik al) dat in mijn geval mijn gedachten een zwakke plek waren omdat ik redelijk aan het plannen en organiseren ben geweest vorige week. Ik hoop dat je innerlijke kindje weer blij is inmiddels en jij ook ;-).
   Blijf vooral je opmerkingen sturen, dan hebben we een breder beeld van wat er gaande is.

   Dikke knuffel en dank je wel
   Laura

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s