2 maart – Een energetische mistbank

Geplaatst door

Je leest vandaag de 18e post uit mijn Ascensiedagboek.

Ik post vandaag voor jullie een klein energetisch weerberichtje. Het is erg mistig! En dat bedoel ik energetisch gezien. Ik schreef eerder over hoe helder het weer was en dat hierdoor veel energie van de zon kon doorkomen naar ons. Maar als je daar de huidige volle maan bij optelt dan wordt het moeilijk navigeren. Althans voor mij. Het is voelt voor mij sinds gisteren namelijk alsof ik geen hand voor ogen kan zien in mijn plannen voor de toekomst. Meestal als ik iets nieuws creëer of een idee heb dan voel ik goed aan hoe dit zich gaat ontwikkelen in de toekomst. Maar gisteren en vandaag voel ik dus helemaal niks.

En dat gebeurt niet vaak. Maar als het gebeurt gaat dat meestal ook gepaard met een luwte in de inspiratie van boven en dat is vandaag ook het geval. Wat maar goed is want ik kan dus even niet peilen wat nieuwe dingen in mijn leven gaan doen. Blijkbaar wordt dus even van mij, en misschien ook wel van jou, gevraagd om pas op de plaats te nemen. En te laten ontvouwen hoe het landschap er straks uit gaat zien wanneer de mist optrekt.

Dus dan ga ik maar voorzichtig tastend door mijn dag heen en doe ik de dingen waarvan ik weet dat ze weinig impact hebben op mijn nieuwe creaties. Zoals huiswerk maken. Dan is die luwte toch nog ergens goed voor ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s