27 feb – Helderheid en mijn interne zon

Geplaatst door

Je leest vandaag de 15e post uit mijn Ascensiedagboek. Ik ben het weekend weg geweest voor mijn opleiding. Dank je wel voor het wachten!

Ik weet dat het koud is buiten en ik weet dat het soms ook erg koud is binnen. Mijn bovenverdieping is allemaal enkel glas. De enige reden dat ik ’s ochtends uit bed durf te komen is dat ik beneden een kachel heb en boven niet ;-). En er zijn ook vast veel mensen die dit weer niet waarderen. Maar ik vind het Geweldig! Ik hou van het weer zoals het nu is, koud en helder. En veel zon. Ik zal je vertellen waarom.

Wat ik het mooie vind aan een dag als vandaag is dat het lijkt alsof alles om ons heen energetisch gezien ook reageert op het weer. Ik stel me bij deze soort koude altijd voor dat alle negatieve energie vastvriest aan de grond en aan alle voorwerpen buiten. En dat de lucht op deze manier helemaal ontdaan wordt van alle negativiteit. Als ik dan even buiten ben dan kan ik het niet laten om heel diep in en uit te ademen. Al het negatieve adem ik uit met een diepe zucht. En al die mooie heldere lucht adem ik weer in. Helderheid.

Ook de zon doet belangrijk werk op dagen als vandaag. De zon is namelijk hard bezig om de harten van alle mensen meer te openen voor Liefde, als onderdeel van ons Ascensieproces. Ik voel het effect van de zon op mijn eigen hartchakra zo al maanden toenemen. Wanneer ik in de zon sta, dan gloeit mijn hartchakra namelijk in mijn borstkas. Mijn eigen zon herkent een andere zon. En op een dag als deze, wanneer alle negativiteit uit de lucht is gevroren, dan kan de zon met zijn stralen ongehinderd overal naartoe reizen. Naar iedere persoon op aarde. Zo zal uiteindelijk iedereen het effect van de zon in zijn hart gaan voelen.

Dus zo meteen ga ik weer naar buiten. En wanneer al dat licht mij dan bereikt, dan voel ik hoe mijn hartchakra meer open gaat en zijn eigen licht terugzendt naar de wereld. Mooier kan het niet, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s