22 feb – Een klein omslagpunt

Geplaatst door

Je leest vandaag de 13e post uit mijn Ascensiedagboek. Fijn dat je erbij bent.

Vanochtend begon de dag prachtig, met een mooie reiki behandeling en wat klusjes in huis. Ik voelde me zodanig opgeladen dat ik steeds meer wilde plannen kreeg over wat ik allemaal wel niet zou kunnen doen op één dag. Vandaag is namelijk de beste dag om dingen voor elkaar te krijgen! Zo ging het in mijn hoofd en dus dat was wat ging gebeuren. Maar om 13:00 was er ineens een omslagpunt in de energie. Ik voelde me simpelweg uitgeput en nog steeds ben ik aardig moe. Dat vind ik het bespreken waard.

Eigenlijk verklaar ik dit zo’n omslagpunt meestal onder de noemer van verschillende energieën die dagelijks doorkomen als onderdeel van ons Ascensieproces. Alle energie die doorkomt is bedoeld om ons te steunen in onze ontwikkeling, alleen die energieën hebben wel allemaal hun eigen werking en functie. De ene energie helpt jou om te manifesteren in de wereld, de andere energie helpt jou om onverwerkte zaken omhoog brengen en nog een andere energie helpt je meer contact te maken met de hogere aspecten van zelf (denk aan vrede en liefde). Ze zijn allemaal prachtig. Maar soms. Soms dan voelt het alsof ik onvoorbereid al struikelend ineens in een andere energie val. Ik ben lekker aan het werk, met nieuwe inspiratie en ideeën, en dan ineens staat alles stil. En is ook niet in beweging te krijgen.

Omdat dit doorkomen van verschillende energieën alleen maar sterker is geworden de laatste jaren denk ik dat dit nog wel een tijdje zo aanhoudt. Flexibiliteit is dus het sleutelwoord. Dus op zo’n moment krab ik maar eens achter mijn oren en ga dan maar wat anders doen. Er tegenin gaan heb ik vaak geprobeerd en dat helpt niet. Nee. Er rest me alleen maar om dan te zeggen ‘God weet wat voor mijn hoogste goed is’ en ik pas me daaraan aan. En ook dit went.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s