21 feb – Ochtendmensen en Avondmensen

Geplaatst door

Je leest vandaag de 12e post uit mijn Ascensiedagboek. Leuk dat je er weer bij bent.

Vanochtend las ik een berichtje over het ontwakingsproces van ‘normale’ mensen. Dat wil zeggen dat de ‘normale’ mensen over de hele wereld nu ook aan hun ontwakingsproces toe zijn. Daar moest ik toch even van fronsen. Want ja, ik voel me meestal niet een normale mens. En ik heb me van jongs af aan al anders gevoeld dan de meeste mensen om mij heen. En ja, ik voel mezelf een lichtwerker. Iemand die werkt om meer licht en liefde in de wereld te verspreiden. Maar wat ik ook voel en vind, het is voor mij altijd zo geweest dat iedereen evenveel waard is. Als ik dan lees over het ontwakingsproces van ‘normale’ mensen, dan voelt dat niet als liefde. Dan voelt het als afscheiding en oordelen. Want als er normale mensen zijn, dan zijn er ook bijzondere mensen natuurlijk.

Wanneer ik mezelf lichtwerker voel, dan heeft dat niet te maken met mezelf meer waard maken in mijn eigen ogen en die van een ander. Nee, dat heeft te maken met wat ik vanuit mijn Hart hier wens te doen op Aarde. Want ik weet al dat ik bijzonder ben, maar ik weet ook dat jij even bijzonder bent. In alles wat je bent en welke levenservaringen je ook op wil doen. Daarin is geen onderscheid.

Dus op welk tempo iemand ook besluit om te gaan ontwaken en zijn innerlijke pad te lopen. Laten we besluiten om iedereen te zien door de ogen van Liefde. En dan heb je geen bijzonder of normaal. Dan heb je alleen maar ochtendmensen en avondmensen, elk met zijn unieke schoonheid.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s