20 feb – Wat ben ik hier aan het doen?

Geplaatst door

Je leest de 11e post uit mijn Ascensiedagboek. Link de berichten vooral door naar bekenden als je denkt dat ze een steuntje in de rug kunnen gebruiken op hun pad.

Vanochtend was ik wat aan het lezen op alternatieve nieuwssites, dat wil zeggen sites met objectief nieuws over gebeurtenissen in de wereld. Ik ben eigenlijk pas sinds deze week meer op die sites gaan zoeken. Vooral omdat ik zo graag bewijs wil zien van alle ontwikkelingen richting onze liefdevollere samenleving. De samenleving die we samen maken.

Zo was ik dus wat aan het lezen over geopolitiek, over trump en over rusland. Over kernbommen en over hele hoop schandalen en rampen in de wereld. Toen ik rustig aan het rondneuzen was haalde een van de nieuwsberichten mij heel snel uit mijn goede staat van doen. Ik ga de titel hier niet herhalen, maar het nieuws was zo negatief en zo verwrongen dat ik ineens klaarwakker werd. Wat ben ik hier aan het doen? Waarom ben ik op deze websites? Ik zoek naar berichten over onze liefdevoller samenleving en op deze websites zie ik alleen maar hoe het oude aan het af brokkelen is. En wat de donkerste waarheden zijn die in de wereld momenteel aan het licht komen.

Dat was voor mij tijd voor een kleine maar fundamentele koersverandering. Ik wil niet omkijken naar het oude dat eigenlijk al op zijn laatste benen loopt. Ik wil vooruitkijken naar onze nieuwe Hartverbonden manier van leven. En ik heb geen bewijs nodig in berichten of kranten, ik voel onze vooruitgang in de steeds groeiende Liefde in mijn Hart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s