19 feb – de meeste dromen zijn bedrog

Geplaatst door

Je leest vandaag alweer de 10e post uit mijn Ascensiedagboek. Leuk dat je meeleest. Wil je mij helpen met mijn doel om meer mensen te helpen op hun Ascensiepad, link de berichtjes dan vooral door via facebook of laat mensen zich inschrijven voor updates.

Ik moet een beetje denken aan het liedje van Marco Borsato ‘De meeste dromen zijn bedrog’ terwijl ik nu aan het schrijven ben. Vanochtend werd ik namelijk wakker met het gevoel dat mijn dromen bijna echter zijn dan het ‘echte’ leven. Ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar de laatste weken is er veel veranderd in mijn dromenlandschap. Waar ik vroeger aan het vliegen was en aan het vechten met monsters ben ik nu hele gesprekken aan het voeren, dagelijkse situaties aan het reviewen in mijn dromen en vooral heel veel aan het vergaderen met mensen over allerlei onderwerpen. En vooral onderwerpen die me ook aangaan in het wakende leven.

Het is niet zo raar om over situaties te dromen waar je in je onderbewuste mee bezig bent, maar er valt me een groot verschil op en dat is het volgende. Waar meestal mijn situaties en vragen in symbolische vorm verschenen in mijn dromen, zijn die situaties en lessen inmiddels glashelder en aardig recht voor zijn raap. De lessen worden gewoon letterlijk uitgesproken door de mensen die ik tegenkom in mijn dromen. Ook zijn kleuren feller en zie ik de beelden in helderder contrast dan ooit.

Ik denk dat dit te maken heeft met het transformeren van het onderbewuste in ons Ascensieproces. Waar het onderbewuste eerst met omwegen met mij communiceerde is de verbinding steeds helderder aan het worden. Inmiddels bijna zo echt als in het echt.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s