18 feb – het Gouden Grid

Geplaatst door

Gisteren ben ik er niet aan toe gekomen om voor jullie te schrijven, vandaag maak ik dat hopelijk weer goed ;-).

Ik heb eerder al geschreven over hoe het voor mij voelt alsof er een nieuwe wereld voor mij klaar ligt. Een wereld om verkend te worden en waar ik mooie nieuwe dingen kan bouwen. Een groot open veld met veel Liefde en veel kansen. En ik ben natuurlijk niet de enige. Ik denk dat iedereen die zich grotendeels los heeft weten te weken van de oude manier van leven (namelijk vanuit angst) zich samen met mij op dit moment bevindt.

En ik geloof helemaal niet meer in toeval maar ik las gisteren nog een prachtig bericht van Moeder Maria gechanneld door Linda Dillon. Dat bericht sloeg precies de spijker op zijn kop. Dus vandaar dat ik er toch nog even over schrijf. Moeder Maria, als vertegenwoordiger van de Moeder Godin, laat ons weten dat er een nieuw Gouden Grid is neergelegd voor ons op Aarde. Een Grid waarin alles wat uit Liefde komt en voor het hoogste goed van Allen bedoeld is, met een grote snelheid en gemak manifesteert.

En geloof me het is een plezier en verademing om hiermee te werken. Het voelt alsof er een flinke meewind ontstaat voor mijzelf. Dus zet je koers maar uit en laat je meevoeren. Ik hoop dat jij het ook zo ervaart in je leven.

Wil je het bericht lezen, dan vind je hier de link: https://counciloflove.com/2018/02/universal-mother-mary-it-is-a-joyous-exciting-time-of-discovery/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s