15 feb – Met de stroom mee..

Geplaatst door

Je leest vandaag alweer de 7e post uit mijn Ascensiedagboek. Leuk dat je mee leest.

Een van de mooie dingen aan de energie van dit jaar 2018 vind ik dat ik een hele andere kijk op het leven begin te krijgen. Dat uit zich vooral in hoe ik met uitdagingen in mijn leven omga, zo ook de uitdagingen van deze week. Waar ik in voorgaande jaren misschien keihard tegen een uitdaging had aangeschopt (beetje koppig), of me misschien verslagen had gevoeld, merk ik inmiddels het ontvouwen van een hele andere benadering op het leven in mezelf. Het is niet zozeer een ander perspectief op moeilijke situaties, maar eerder een hele diepe stroom in mezelf van waarheid die aan de oppervlakte wil komen.

Omdat er in mij steeds meer helderheid komt wat ik wel en niet wil in mijn leven, komt daarbij nu ook een kracht naar voren om dit werkelijkheid te maken. Ik noem dit een co- creatie tussen goddelijke Wil en mijn eigen Wil. Die Wil zegt dat ik mijn taak hier ga vervullen als mens en dat ik dat kan bereiken door de wensen van mijn Hart volledig te volgen. Daarin is een standvastigheid en een zuiverheid van richting te vinden waardoor ik gelijk voel wanneer ik van mijn pad afdwaal. En dus gelijk kan bijstellen.

In die stroom van wat in mijn leven Wil plaatsvinden is een obstakel niet meer dan een steen in een rivier. De stroom vloeit er moeiteloos omheen om zijn pad te vervolgen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s