14 feb – Op je eigen benen

Geplaatst door

Je leest vandaag de 6e post uit mijn Ascensiedagboek.

Ik krijg al een paar dagen berichten van de engelen (engelenkaarten) dat er een bepaalde situatie in mijn leven nader onderzocht moet worden. Dat is de engel Brigit die in een urn kijkt, met de boodschap ‘je moet deze situatie nader onderzoeken want hij is niet voor je hoogste goed’. Nu van het hele kaartendek van 44 kaarten is er maar ééntje die me onmiddellijk op de kast jaagt. En dat is deze. Waarom? Omdat ik dan altijd het gevoel heb dat ik iets niet goed doe, maar ik weet niet wat. Dat vind ik frustrerend. Dus dan raak ik driftig en luister ik ook niet echt meer naar de boodschap van de engelen. Bij deze mijn excuses lieve engelen! Ik weet zeker dat ze deze kaart ook alleen gebruiken wanneer noodzakelijk, omdat ze me al eerder hebben meegemaakt na het trekken van deze kaart. Ook een internet orakel met engelenkaarten bleef steeds maar uitkomen op Brigit. Uiteindelijk heb ik me erbij neergelegd dat dit echt de juiste boodschap is en ben ik maar wat anders gaan doen. Vooral omdat ik eerst weer wat open moet gaan staan voor nieuwe gidsing over het onderwerp.

Gedurende de middag werd me langzaam duidelijk om welke situatie het gaat. Namelijk het creëren en aantrekken van mijn nieuwe huis. Ik weet dat ik aan het begin van het creatieproces er volledige vertrouwen in had dat het juiste huis op mijn pad zou komen. Maar gedurende de laatste dagen merk ik al dat er stress in het proces sluipt. Wat er aan de hand is? Het volledig staan in mijn kracht als Creator van mijn eigen leven, ben ik zelf gaan ondermijnen. Zodra ik de hulp van mensen in mijn omgeving heb gevraagd bij het vinden van een huis, ben ik mijn vertrouwen meer in anderen gaan stellen dan in mezelf en het universum. Hierdoor stel ik de wensen voor mijn huis onopgemerkt bij en voel ik me bijna verplicht om een huis aan te nemen dat iemand voor mij vindt. Terwijl ik dan in mijn hart weet dat het huis niet voor mijn hoogste goed is. Lastig.

Het zijn de oude gedragspatronen waardoor ik weer grijp naar bekende hulpbronnen in mijn leven. Ook al passen die niet in de manier van creëren zoals ik dat vanuit mijn hart wil. Maar de situatie is ook heel helder nu. Ik doe het dus vanaf nu zonder zijwieltjes en verkies ervoor om het universum te laten antwoorden op mijn wens.

 

 

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s