9 feb – Nu valt mijn frank/kwartje

Geplaatst door

Je leest vandaag de derde post uit mijn Ascensie- dagboek. Dit weekend ben ik er even tussenuit dus maandag post ik weer voor jullie.

Vanochtend las ik een bericht over de energetische veranderingen van de laatste week sinds de volle maan. Er wordt door meerdere mensen geschreven dat er een heling heeft plaatsgevonden op onze keelchakra. En nu valt mijn kwartje! (of frank zoals ze hier in zeeuws- vlaanderen zeggen). Ik ben namelijk al de hele week aan het zingen, en ik kan maar niet stoppen met zingen :-). Als ik niet aan het zingen ben dan neurie ik wel, of gaat er een deuntje door mijn hoofd. Mijn keelchakra moet gewoon de hervonden vrijheid vieren. En omdat ik altijd graag gezongen heb, doe ik daar graag aan mee.

Gisteravond sprak ik nog met een bekende die het gevoel had dat er sinds deze week een barrière weg is. Een barrière om zichzelf te uiten. Toen was ik nog aan het bedenken waardoor dat zou kunnen zijn. Maar vandaag weet ik het. Dus Ode aan onze nieuwe hervonden vrijheid. De vrijheid om je eigen waarheid te spreken vanuit je Hart.

Ik ben blij dat ik nu met zo’n vrijheid kan zingen en kan schrijven en kan spreken. En met die achterliggende kracht merk ik dat ik minder hoef te verdedigen en eisen. Ik weet dat ongeacht het volume van mijn stem mijn waarheid iets is om te vieren. Heb jij deze week al de tijd genomen om te luisteren hoe mooi je stem is?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s