8 feb – Mijn nieuwste co- creatie

Geplaatst door

Je leest vandaag de tweede post in mijn Ascensie- dagboek.

Vanmiddag ben ik bezig geweest met het creëren van mijn nieuwe huis. Creëren is misschien een beetje een apart woord om te gebruiken in deze context. Het huis bestaat vast en zeker al. Maar ik ben me steeds meer bewust van het feit dat alles wat in mijn leven ontstaat, door mijzelf gecreëerd of aangetrokken wordt. Toen ik in mijn huidige huis ging wonen in augustus, was ik me al bewust van het feit dat ik niet voor altijd op deze mooie plek kon wonen. Maar nu voelt de tijd eindelijk daar, of eigenlijk ik voel me weer sterk genoeg, voor een nieuwe stap.

Dat betekent dat ik vanmiddag heel wat hulp van het universum heb ingeschakeld, denk aan engelen, god, mijn gidsen maar ook verlichte leermeesters, om het huis van mijn dromen naar mij toe te gaan trekken. Het belangrijkste daarin is dat ik de tijd heb genomen om heel precies te beschrijven wat ik in mijn hart wil. Dat is belangrijk om te voorkomen dat je het proces onbewust saboteert. Bijvoorbeeld omdat je gaat twijfelen of je iets wel nodig hebt.

Mijn wensen zijn dus niet voor een huis met zoveel kamers en kunststof kozijnen. Mijn wensen liggen veel dichter bij wat ik in mijn hart wil.

Waar ik om vraag?

Een huis waarin ik me thuis voel.

Een gezond huis en liefdevol huis.

En een plek waar ik me verder kan ontwikkelen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s