7 feb – Maak je riemen maar vast

Geplaatst door

Vandaag lees je de eerste post uit mijn Ascensiedagboek.

Misschien lijkt het niet het meest gezellige begin, maar de laatste week ervaar ik echt een achtbaan met alle energetische schommelingen. Het gaat van superveel energie, naar vrijwel uitgeput zijn binnen dezelfde dag. Misschien ervaar je dit ook wel op het moment. Sinds vorige week heb ik veel inspiratie voor nieuwe projecten en ideeën (zo ook dit dagboek). Daarbij ervaar ik ook een hele hoop energie om die ook echt uit te gaan voeren. Dus daar ben ik druk mee bezig. Maar vandaag wordt ik dan weer uitgeput wakker en vraag ik me af waar ik de energie vandaan haal om de dag door te komen. Mijn systeem is simpelweg nog niet gewend aan mijn vernieuwde innerlijke creatiedrang.

Het lijkt zo’n overgang met de laatste maanden van vorig jaar. Toen had ik echt het idee dat ik een rotsblok de berg op wilde duwen, terwijl ik nu maar een half woord hoef te zeggen en er ontstaat een nieuwe creatie in mijn leven. Zoveel energetische steun is heel fijn, maar ook echt wennen. Zodanig wennen dat ik vandaag een beetje verwilderd om me heen kijk waar dit allemaal naartoe gaat. En of ik die creaties van mij wel allemaal ga kunnen bijbenen in persoon.

Er wordt gezegd dat de goddelijke mannelijke energie nu thuiskomt bij veel mensen en dat die minder geduldig is met creëren dan het goddelijke vrouwelijke. Ik verwacht daarom veel inspiratie de komende tijd. Dus maak je riemen maar vast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s