Tsunami van Liefde

Geplaatst door

Hallo Allen. Ik wil graag in dit artikel jullie aandacht richten op de huidige energetisch weersomstandigheden op onze mooie aarde. Het is namelijk zo dat sinds een aantal weken er een nieuwe hogere vorm van energie doorkomt vanuit de bron (God of Al- wat is) en ook de energie vanuit het hart van Gaia (aarde) wordt steeds hoogfrequenter. Gezien wij allemaal energiekanalen zijn en wij tussen twee hoogfrequente bronnen in zitten, is het zo dat de druk op ons mensen aardig is opgevoerd. In dit artikel vertel ik kort meer over deze energie, welke symptomen je kan verwachten bij jezelf als gevolg van deze energie, hoe je er contact mee kan maken en hoe je jezelf staande kan houden. 

Wat is de bron van de energie?

Het is op zich niks nieuws dat er hogere vormen van energie doorkomen op Gaia. De laatste decennia wordt namelijk geleidelijk aan energie van steeds hogere frequentie naar ons toegestuurd, om ons te helpen ontwikkelen naar de 5e dimensie. Het is echter zo dat sinds dit jaar verhoudingsgewijs de energie die doorkomt zo snel stijgt van frequentie, dat het voor velen van ons moeilijk is om bij te blijven in de ontwikkelingen. Die hogere energieën komen van verschillende bronnen namelijk de allerhoogste bron (God of Al- wat is), Engelen, Galactische lichtwezens en vele anderen. Wat deze energieën gemeen hebben is dat ze allen hoogfrequent en dus liefdevol en licht zijn.

De energie die sinds eind mei – begin juni doorkomt waar ik het in dit artikel over heb, is energie van de Moeder van Al Wat Is. Zij is de vrouwelijke Creator van het universum, de wederhelft van God de vader. Deze energie wordt ook wel de Tsunami van Liefde van de Moeder genoemd. De benaming van deze energie en verwijzing naar water, is heel toepasselijk omdat deze energie de sterkste en tegelijkertijd zachtste energie is die op dit moment doorkomt. Met deze Tsunami wil de Moeder dat wij liefdevol schoongespoeld worden van alle negatieve, lagere emoties en energieën die we nog in ons hebben.

Wat zijn de te verwachten symptomen?

Deze Tsunami van Liefde is vorig jaar ook over de aarde aanwezig maar was toen nog in een lagere frequentie, omdat we de energieniveaus die we nu doorkrijgen toen nog niet aankonden. Wanneer je hoog frequente energie binnenkrijgt (door je kruinchakra) die je nog niet kunt verwerken kan het zijn dat je als een kaars opbrandt, of dat letterlijk je stoppen doorslaan als bij elektriciteit. Oftewel je zenuwstelsel en je hele systeem raakt overbelast. Omdat de moeder de hoogste en tegelijkertijd meest liefdevolle bron is in het universum, is zij zo krachtig dat ze maar een heel klein deel van haar energie naar ons stuurt. Desalniettemin kan het integreren van deze energie voor ons heftig zijn en aardig wat symptomen opleveren. De volgende symptomen kun je sinds eind mei ervaren:

 • Hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, overgeven. Soms kan de energie niet goed door je lichaam stromen maar blijft het hangen in je hoofd, dat zorgt voor hoofdpijn of duizeligheid. Mogelijk omdat je veel met mentale werkzaamheden bezig bent. Uitwerking van de energie op je zonnevlecht kan zorgen voor misselijkheid of zelfs braken.
 • Het gevoel niet helemaal aanwezig te zijn. Een zweverig gevoel of het gevoel alsof je droomt.
 • Onrust, agitatie, afleidbaarheid, niet weten wat je met jezelf aanmoet. Dit komt door overstimulatie van je zenuwstelsel. Daarnaast kun je ook bewust/onbewust proberen weglopen van de oude emoties en pijnen die omhoog gedrukt worden door heel druk te zijn of veel te doen.
 • Irritatie, frustratie, boosheid, angsten, verdriet. Deze energie haalt (soms hele oude) onverwerkte pijnen omhoog om geheeld te worden. Het kan dus zijn dat je ineens heel boos wordt, angstaanvallen krijgt, heel emotioneel wordt of onverwacht fel op situaties en mensen reageert. Boosheid en frustratie kan ook op jezelf gericht zijn.
 • Slecht slapen of slecht in slaap vallen. Dit heeft ook te maken met overstimulatie van je zenuwstelsel.
 • Depressie en moedeloosheid. Wanneer de oude lagere energieën door jou onbewust onderdrukt worden en niet je lichaam kunnen verlaten (ze worden niet geuit en verwerkt) dan kan dat een gevoel van depressie veroorzaken.
 • Veel dorst en veel honger, afgewisseld met geen behoefte aan eten. Het kan zijn dat je water blijft drinken terwijl je het gevoel hebt dat je nog steeds uitgedroogd bent. Ook kan je lichaam meer vocht vasthouden om de energie door je lichaam te geleiden. Je verbrand ook enorm veel energie wanneer je lichaam steeds moet aanpassen aan hogere frequenties.
 • Euforie, gevoelens van geluk, liefde en vrede. Wanneer je de lagere energieën heelt en verwerkt zul je merken dat je steeds meer in een gevoel van liefde en vrede kan zijn die de Tsunami van Liefde met zich meebrengt.

Als jij dus sinds eind mei en begin juni last hebt van bovenstaande symptomen zou een deel verklaard kunnen worden door de energie die doorkomt. Hoewel dit een oorzaak kan zijn is het wel altijd belangrijk om te checken of er geen medische oorzaken aan ten grondslag liggen.

Hoe werk je met deze energie?

Deze energie is ons gestuurd om hele oude onverwerkte pijnen en lagere energieën los te laten. Heb je veel weerstand tegen deze energieën, oftewel je probeert wat omhoog gedrukt wordt om te verwerken weer te onderdrukken, dan kun je last krijgen van de bovengenoemde symptomen. Ik heb zelf de laatste weken gemerkt dat het echt niet simpel is om deze energieën te verwerken en te helen omdat ik me af en toe ook energetisch overbelast voel, maar als je gaat verwerken zorgt dat voor meer ruimte voor licht en liefde in jezelf. De volgende tips helpen je met de energie te werken:

 • Uit je emoties en gevoelens op een veilige manier. Als je de gevoelens blijft onderdrukken kun je per ongelijk ontploffen of uitvallen tegen iemand die dat niet verdient. Kijk maar eens om je heen hoe vaak dat gebeurt op het moment. Voel je je onrustig of boos, probeer je dan terug te trekken in een ruimte waar je dit kan verwerken. Je kan door creativiteit, schilderen, tekenen en schrijven veel van je gevoelens uiten. Vaak geeft dit ook helderheid wat de oorspronkelijke bron is van je emotie. Een keer lekker losgaan op een kussen, matras of bokszak om je boosheid uit je systeem te werken kan ook heel goed helpen (weet ik uit ervaring :-)).
 • Laat andere mensen zo veel mogelijk vrijuit gaan. Wanneer andere mensen negatief op je reageren of uitvallen, weet dan dat dit deels een gevolg is van de hoeveelheid hogere energieën op aarde op dit moment. Mensen zijn vaak niet bewust dat oude emoties omhoog gewerkt worden en kunnen dit per ongeluk of expres naar buiten projecteren. Probeer daar niet teveel in mee te gaan, maar met compassie naar de ander te kijken. Geef verder op liefdevolle wijze je grenzen aan en als iemand dan nog steeds onaardig tegen je is verkies dan om weg te gaan uit die situatie, niet om er aan mee te doen. Dan gooi je namelijk olie op het vuur.
 • Nodig de Moeder en de Tsunami van Liefde uit bij jou op een bepaald punt van de dag. Dan kun je voelen hoe liefdevol en vredig het is wanneer je met die energie werkt. Ik heb zelf van deze golf van liefde geleerd dat ik nog zachter en liefdevoller met mezelf mag omgaan. Ik doe dat bijvoorbeeld iedere avond om 8 uur, zo’n 10 minuten. Je kan de moeder uitnodigen door wanneer je rustig op jezelf zit te vragen: ‘Lieve Moeder, wil jij met je Tsunami van Liefde bij mij zijn om oude pijn te helen en mij liefde en vrede te laten ervaren’.
 • Ga veel de natuur in of gebruik water (bad/douche/zwembad/zee) om tot rust en balans te komen. De natuur helpt je op een harmonieuze manier de nieuwe energieën te integreren. Water helpt daarnaast energie afvoeren.
 • Zorg dat je geaard bent. Als je het gevoel hebt dat je zweeft, of droomt terwijl je wakker bent dan ben je niet helemaal in je lichaam aanwezig. Probeer dan aardingsoefeningen te doen, bijvoorbeeld door letterlijk met je handen in de aarde te zijn (in de tuin werken), door onder een boom te zitten en deze te vragen jou te helpen aarden of op blote voeten te lopen.
 • Neem meer alleen- tijd. Deze energieën vragen veel verwerking en tijd van ons om ze te integreren. Daarom is het belangrijk om meer tijd voor jezelf te nemen om gewoon te zijn, denk aan: tuinieren, mediteren, reflecteren, lekker op de bank zitten en zo voorts. Voor mijzelf is dat zeker één uur op een dag, maar iedere 10 minuten helpt.

Als laatste helpt de wetenschap dat deze fase deel is van onze reis naar de 5e dimensie mij in ieder geval om met vertrouwen door te gaan met verwerken. Ik merk dat na al het werk dat ik zelf doe, ik steeds meer liefde, vrede en vertrouwen in mijzelf en het leven krijg. Ik wens jullie dit ook allemaal toe en mocht je hierbij ondersteuning willen dan ben je bij mij van harte welkom.

Zonnige groetjes

Laura

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s