Test Test, hebben we contact?

Geplaatst door

Ik heb een beetje de gewoonte ontwikkeld om iedereen die ik tegenkom, en die maar een vage interesse heeft in spiritualiteit, te overstelpen met hoe mooi de wereld wel niet gaat zijn wanneer we door deze overgangsfase heen zijn. Veel mensen zien nog niet echt verbeteringen, dus die kunnen dan nogal ongelovig reageren. Ik wil jullie daarom vertellen over een van de magische dingen die mij steeds meer geopenbaard worden in mijn leven. Dat is namelijk contact hebben met Engelen en natuurwezens, die voor mij de hele essentie van magie belichamen. En het leuke daaraan is, dat iedereen met een open hart en geest contact met ze kan maken en daar steun uit halen. Ik vertel je wat over mijn eigen ervaringen en over hoe makkelijk het is om contact te maken.

Contact hebben met Engelen is iets wat lange tijd voorbehouden is geweest aan een kleine selectie mensen die een belangrijke missie hadden op aarde. Vooral in het kader van verspreiden van licht en liefde, denk daarbij aan Jezus en een hele schare mensen uit de bijbel. Contact met natuurwezens, denk bijvoorbeeld aan elven, is ook iets wat al lang naar de achtergrond van onze collectieve herinnering als mens is verdrongen. Elven vind je alleen nog terug in oude sprookjes en legenden. Een uitzondering zijn de meeste natuurvolken op aarde die nog een nauwe band met natuurgeesten onderhouden.

Het spannende is dat dit allemaal aan het veranderen is. Omdat wij in zo’n belangrijke overgangstijd leven op aarde en er zoveel negativiteit te verwerken is kunnen wij wel een steuntje in de rug gebruiken. Omdat het de Wil is van de Moeder en de Vader dat wij met de aarde en alle wezens van de aarde weer in liefde gaan leven, is het de Engelen en andere lichtwezens (alle wezens die de Wil van God volgen) toegestaan om de mensen meer te ondersteunen en te helpen dan nooit tevoren. Het is dan ook niet zo dat wij als mensen op aarde alles zelf maar moeten uitzoeken.

Weet dus dat je omringd bent door Engelen en lichtwezens die jou willen en kunnen helpen. Er zijn echter wel een paar voorwaarden aan het ontvangen van hun hulp.

-Ten eerste hebben alle wezens in het universum Vrije Wil, ook jij. God heeft als Universele Wet ieder wezen Vrije Wil toegekend, zodat eenieder kan ervaren wat ze willen ervaren en ieder wezen vrij is. Dat betekent ook dat Engelen en lichtwezens jou niet mogen helpen tegen jouw wil in, dus je moet om hulp VRAGEN. Dat is heel simpel. Je kan van alles vragen van de Engelen, bijvoorbeeld advies, steun in relaties, genezing, Liefde, Vrede, Overvloed, maar ook bijvoorbeeld steun in moeilijke financiële situaties of bescherming tegen negativiteit. Wees vooral duidelijk en helder in wat je wilt.

-Stel je hebt om hulp gevraagd, maar je ziet het niet verschijnen? Dan kan dat betekenen dat er iets is in jou dat je hulp blokkeert. Bijvoorbeeld, je gelooft niet dat je de hulp waard bent, of je focust heel erg op je problemen en staat niet open voor de vormen waarin je hulp wordt aangeboden. Wanneer je hulp vraagt van Engelen sta dan open voor elke vorm van hulp, ook uit onverwachte hoek.

-Omdat je contact hebt met Engelen en Lichtwezens is het ook belangrijk dat je vraag in één lijn is met Liefde en Licht. Je kan vragen of je collega die je niet mag geveld wordt door ziekte, maar de kans is groot dat je hierin niet geholpen wordt. Bovendien kan het zijn dat zo’n soort verzoek in de vorm van een levensles bij jou terug wordt gelegd, zodat je van je eigen negatieve uitstraling leert.

-Sommige dingen in je leven, ook al doen ze erg pijn, zijn onderdeel van jouw levenspad hier of karma dat je nog moet verwerken. Dat betekent dat wanneer je onverwacht ziek wordt, problemen krijgt in je relatie of andere moeilijke ervaringen ondergaat die essentieel zijn voor jou om van te leren, de Engelen dit over het algemeen niet voor jou kunnen wegnemen of oplossen. Wat ze wel doen en willen doen is jou helpen om de moeilijke situaties te doorstaan en ervan te leren. Bijvoorbeeld door jou een positieve kijk op dingen te geven, je te adviseren, je een gevoel van Vrede of Liefde te geven, ongemak te verlichten en je Lijden te beperken. Ze staan voor je klaar om je te helpen je Lijden te overstijgen.

In mijn geval heb ik de laatste weken om meer contact met de Engelen en Lichtwezens gevraagd. En dan specifiek de engel die mij is toegewezen (mijn beschermengel) en mijn gidsen (lichtwezens die mij helpen op mijn pad). Dat kan zijn contact door mijn fysieke zintuigen, maar ook bijvoorbeeld door gedachten, gevoelens of in mijn dromen. Ik heb gevraagd om meer contact, omdat ik af en toe moeite heb met het vertrouwen van mijn levenspad. Contact met mijn Engelen en Gidsen helpt mij om te vertrouwen in wat er achter de schermen gebeurt in de hogere dimensies, om mij te helpen in mijn leven. Hier volgen wat vormen van contact die ik heb gehad de laatste tijd:

-Lichtbolletjes. Ik zie de laatste maanden, maar vooral sinds het nieuwe jaar in toenemende mate veel lichtbolletjes, lichtpuntjes en lichtflitsen. Wanneer ik aan het mediteren ben en wanneer ik even mijn ogen dichtdoe zie ik vaak een wit en een blauw lichtje, dat na enige tijd weer weg is. Sinds ik meer contact heb gevraagd zie ik ook vaker met het blote oog witte en blauwe lichtpuntjes, waaronder een tijdje geleden blauwe lichtvlek op de muur ter grootte van mijn vuist. Maar soms ook gewoon een speldenprikje. Een volledige verschijning kost een Engel veel meer moeite en energie dan een lichtpuntje dus kiezen ze vaak ervoor om in die vorm te verschijnen.

-Terugkerende dubbele nummers. Mijn eerste bewuste contact met mijn gidsen en engelen begon vorig jaar met het zien van dubbele nummers op de klok. Nu kijk ik niet vaak op de klok, maar ik merkte op den duur dat ik wanneer ik op de klok keek altijd: 11:11, 12:12, 13:13, 14:14 enzovoorts zag. Het eerste nummer wat ik vorig jaar zag was 11:11 en sindsdien gaat het de klok rond. Engelen kunnen jou makkelijk de vraag toestoppen ‘hoe laat zou het zijn?’ op het moment dat zij dat willen. Deze getallen hebben allemaal hun eigen boodschap. Zie je vaak zulk soort nummers, zoek de betekenis dan eens op.

-Het zien van beweging in je ooghoeken. Soms zullen je Gidsen zich ook laten zien als een vage menselijke vorm in je ooghoek. De eerste paar keer was ik hier wel even van geschrokken, maar als er een lichtwezen aanwezig is geeft dat altijd een veilig gevoel.

– Het zien van beelden tijdens meditatie of in je dromen. Ik heb de laatste weken een paar keer tijdens meditatie gevraagd of mijn beschermengel en gidsen zich willen laten zien. Twee keer heb ik als antwoord een beeld gezien van een grote witte vleugel. Rara, wie dat is :-). Daarnaast heb ik in mijn dromen ook een aantal keer contact gehad, omdat dromen onthouden training vergt, ben ik de inhoud van de droom vaak alweer vergeten de volgende dag. Eén keer heb ik in reactie op mijn verzoek voor volledige verschijning van mijn gidsen in mijn droom te horen gehad ‘alleen als je er klaar voor bent’. Ik ben hierin misschien ook gewoon te voortvarend en moet denk ik eerst helemaal wennen aan de andere vormen van contact.

-Liedjes en andere vormen van hulp. Ik heb tijdens het innerlijk kind weekend, uit het vorige artikel, aardig wat te verwerken gehad. Nu weet ik nog dat op zaterdagavond ik heel veel zin had om een oud basisschoolliedje met de groep in canon te zingen, dat kwam er alleen niet van. Die avond kwamen er heel wat emoties omhoog voor mij om te verwerken, gelukkig met hulp in menselijke vorm. Maar ik weet nog dat ik toen ik de emoties even te zwaar vond aan de engelen om hulp gevraagd heb. Er stond die avond ook muziek op. Een paar minuten later hoorde ik het basisschoolliedje dat ik had willen zingen ‘op bijna magische wijze’ uit de geluidsinstallatie komen. De melodie was hetzelfde, de tekst was anders. Maar toen ik het liedje kon meezingen gaf me dat wat opluchting en net het positieve zetje dat ik nodig had. Dat was voor mij een teken dat ze goed geluisterd hadden en aanwezig waren om mij te helpen.

 

Hoe leg je dus contact. Door met open hart te vragen om hulp of contact, door je ogen open te houden voor antwoorden in alle vormen (bijvoorbeeld een wit veertje dat voor je op je pad dwarrelt). Ook ben je in meditatie, voordat je gaat slapen of in je slaap vaak ontvankelijker voor contact. Dus doe vooral je verzoek voordat je gaat slapen of tijdens het mediteren en schrijf vooral op wat het antwoord is. Een fijne manier voor mij om contact met de engelen te maken is door een Engelen Kaartendek, waardoor ik mijn vraag kan stellen en via de kaarten antwoord ontvang. Wees dankbaar en zuinig met de antwoorden die je krijgt, dan weten de Engelen en Lichtwezens dat je contact en hulp waardeert.

Mocht je onrustig worden van het idee dat er Engelen, Lichtwezens en Natuurgeesten zijn. Denk dan eens aan het volgende. Stel dat er wezens zijn die zo krachtig zijn dat ze jou kunnen zien en jij hen niet, denk je dan niet dat als ze je kwaad willen doen, ze dat allang gedaan hadden? Het enige wat er dus verandert is dat jij je bewust kan worden van hun aanwezigheid waardoor er wederzijds contact kan komen. En dat brengt magie in je leven.

Veel plezier met het contact leggen.

Licht en Liefde

Laura

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s