Welkom bij de Nieuwe aarde Blog

Geplaatst door

De Nieuwe aarde is een platform waar je kunt lezen over bewustzijn, spiritualiteit en het ascensieproces. Op dit platform komen een aantal schrijvers samen die hun eigen ervaringen in het ontwakingsproces delen en zo jouw pad helpen verlichten. De Nieuwe aarde wil bijdragen aan begeleiding van allen die hun ontwakingsproces doorlopen, omdat we weten dat wij allemaal samen op pad zijn naar een nieuwe samenleving waar vanuit het hart geleefd wordt. Een stralende Nieuwe Aarde. Alleen zoals het vaak gaat is het het donkerst voordat het licht wordt.

Redactie, De Nieuwe aarde

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s